VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Erasmus+

Som et led i vores fokus på internationalisering opnåede Viden Djurs Erasmus+ charteret for videregående uddannelser i 2021. Derved forpligtede vi os til at udvide vores studerendes muligheder for studiebesøg og rejser i løbet af deres uddannelse på Viden Djurs

Vores mål:

  • Øge vores studerendes viden om det globale arbejdsmarked, især i de lande vi samarbejder med. Vi tilstræber at give de studerende tilstrækkelig fortrolighed og færdigheder med fremmedsprog til at kunne gennemføre uddannelser og praktikophold i udlandet.
  • Vores undervisere vil holde sig opdateret med den nyeste viden inden for de relevante fagområder og omdanne viden til uddannelsesforløb for eleverne.
  • Vores lærere vil inddrage mobilitetsprojekterne i deres personlige og faglige udvikling og på den måde forbedre deres egne internationale kompetencer.
  • Vores studerende vil blive tilbudt studiebesøg i udlandet i forbindelse med mobilitetsprojekterne, og mindst 90 % deltager. Det er vores ambition, at 120 af vores studerende hvert år skal deltage i internationale aktiviteter relateret til Erasmus+ projektet.

 

Følg os På Instagram