VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Game College

Drømmer du om en hverdag, hvor du kan fordybe dig i spiludvikling? Så er Game College det rette sted for dig. Her får du et godt fundament for fremtiden, når du tager en ungdomsuddannelse med fokus på din passion for spil.

Game College

Drømmer du om en hverdag, hvor du kan fordybe dig i spiludvikling? Så er Game College det rette sted for dig. Her får du et godt fundament for fremtiden, når du tager en ungdomsuddannelse med fokus på din passion for spil.

Game College giver dig unikke muligheder

Game College er for dig, der gerne vil specialisere dig i spil og spiludvikling. Her har du muligheden for at fokusere på det du brænder for, samtidig med du tager en solid ungdomsuddannelse, der giver dig mange muligheder fremadrettet. Undervisningen tager udgangspunkt i spiludvikling og du deltager i workshops, hvor du afprøver nye metoder og udvikler dine evner inden for forskellige områder.

Game College er placeret i den uofficielle hovedstad for spiludvikling, Grenaa. Her bliver du en del af et inspirerende studiemiljø med andre elever, der ligesom dig brænder for spiludvikling, programmering og grafisk storytelling. Det giver dig de bedste rammer for at udvikle dine færdigheder og blive klædt på til en fremtid inden for spilbranchen.

Du tager en teknisk studentereksamen på HTX i Grenaa, der er Danmarks eneste spilgymnasium. Her er spiludvikling i fokus gennem hele din uddannelse, hvor du får muligheden for at dykke ned i de områder, der interesserer dig mest.

 

Studieretninger

På Game College tager du en HTX-uddannelse, der giver dig mange muligheder fremadrettet. Du kan vælge mellem to forskellige studieretninger

Mulighed for tilvalg

HTX-uddannelsen er gratis at gå på. Som elev på Game College har du dog mulighed for at tilkøbe forskellige pakkeløsninger, som passer til dine behov og ønsker. Tilvalgene omhandler kurser, arrangementer, studieture og muligheden for at bo på campus.

I afsnittene nedenfor kan du blive klogere på, hvad den gratis del af uddannelsen inkluderer, og hvad du har mulighed for at tilkøbe.

En HTX med ekstra kurser

Den gratis pakke består af en HTX-uddannelse med fokus på spiludvikling. Uddannelsen inkluderer også kurser og tilrettelagte forløb efter almindelig studietid. Omfanget og niveauet er altid tilpasset dit klassetrin.

De to første år lægger vi f.eks. ekstra meget vægt på at udvikle dine håndværksmæssige kompetencer med en obligatorisk workshop hver uge, hvor du enten lærer at lave grafik eller programmere. Vi afholder også løbende foredrag og events som et Game Jam eller et LAN Party.

Studieture

For at vise dig hvad fremtiden kan byde på, kan du deltage i studieture både i Danmark og i udlandet. På den måde får du kendskab til spiludvikling både nationalt og internationalt.

I 1.g tager vi tre dage til København, hvor du møder flere aktører fra den danske spilbranche. Her får du kendskab til branchen og inspiration til dine muligheder fremadrettet.

I 3.g tager vi tre uger til en af de førende europæiske byer, når det kommer til spiludvikling. På turen laver vi det sidste større spiludviklingsforløb i samarbejde med en lokal skole. Vi besøger også flere af de helt store virksomheder inden for spilbranchen.

Studieture arrangeres af VID Gymnasier.

Bo på Campus Djursland

Som elev på Game College har du mulighed for at købe en pakke med kost og logi hos vores samarbejdspartner Campus Djursland. Her kommer du til at bo i et unikt kollegiemiljø sammen med mange af de andre elever, som flytter hertil for at gå på uddannelsen.

At bo på Campus Djursland giver dig et selvstændigt ungdomsliv væk fra mor og far. Det kræver dog en vis modenhed, da du selv skal strukturere hverdagen. Det betyder, at du selv skal planlægge lektielæsningen, gøre rent, ordne vasketøj og alt det andet, der følger med, når man flytter hjemmefra.

Prisen for at bo på Campus Djursland inkluderer logi (herunder vand, varme, el og internet), sociale aktiviteter og tre måltider om dagen.

Prisen for kost og logi pakken er 4.050 kr. pr. måned

Besøg os

Hvis du gerne vil høre mere om mulighederne på Game College kan du besøge os til Åbent Hus. Her kan du se vores faciliteter, snakke med elever og undervisere og mærke studiemiljøet på skolen.

  • Torsdag d. 16. november 2023, kl. 15.00-18.00
  • Lørdag d. 27. januar 2024, kl. 10.00-14.00

Læs mere om Åbent Hus på Viden Djurs her

Går du og overvejer Game ART eller Game IT på Game College, så tøv ikke med at kontakte studievejlederne Brian, Emil og Heidi. De er klar til at fortælle om vores uddannelser eller give en personlig rundvisning på Game College.

Kontakt studievejledningen

Afspil video

Mød vores elever

Vi har spurgt nogle af vores elever om, hvordan det er at gå på Game College, og hvorfor de valgte at kombinere deres gymnasiale uddannelse på HTX i Grenaa med deres passion for spiludvikling. Hør dem bl.a. tale om at flytte til Grenaa og alle de sjove projekter, som de har lavet. 

Elevprojekter

Se vores uddannelser på Game College

Vi er klar til at hjælpe dig

Sidder du med spørgsmål til uddannelsen og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

- Jeg valgte at gå på Game College, fordi undervisningen var meget mere spilfokuseret end på nogen andre uddannelser. Spil blev involveret i alle almindelige fag som dansk eller samfundsfag, så vi kunne næsten altid relatere undervisningen til vores interesse.

- Anders Larsen, tidligere elev.

Følg os På Instagram