VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Søg på videndjurs.dk

Game College

Drømmer du om en hverdag, hvor du kan fordybe dig i spiludvikling? Så er Game College det rette sted for dig. Her får du et godt fundament for fremtiden, når du tager en ungdomsuddannelse med fokus på din passion for spil.

Game College

Drømmer du om en hverdag, hvor du kan fordybe dig i spiludvikling? Så er Game College det rette sted for dig. Her får du et godt fundament for fremtiden, når du tager en ungdomsuddannelse med fokus på din passion for spil.

Game College giver dig unikke muligheder

Game College er for dig, der gerne vil specialisere dig i spil og spiludvikling. Her har du muligheden for at fokusere på det du brænder for, samtidig med du tager en solid ungdomsuddannelse, der giver dig mange muligheder fremadrettet. Undervisningen tager udgangspunkt i spiludvikling og du deltager i workshops, hvor du afprøver nye metoder og udvikler dine evner inden for forskellige områder.

Game College er placeret i den uofficielle hovedstad for spiludvikling, Grenaa. Her bliver du en del af et inspirerende studiemiljø med andre elever, der ligesom dig brænder for spiludvikling, programmering og grafisk storytelling. Det giver dig de bedste rammer for at udvikle dine færdigheder og blive klædt på til en fremtid inden for spilbranchen.

Du tager en teknisk studentereksamen på HTX i Grenaa, der er Danmarks eneste spilgymnasium. Her er spiludvikling i fokus gennem hele din uddannelse, hvor du får muligheden for at dykke ned i de områder, der interesserer dig mest.

 

Studieretninger

På Game College tager du en HTX-uddannelse, der giver dig mange muligheder fremadrettet. Du kan vælge mellem to forskellige studieretninger

Hvis du vælger en af de andre studieretninger på HTX, kan du i stedet kombinere din uddannelse med E-sport College

Mulighed for tilvalg

HTX-uddannelsen er gratis at gå på. Som elev på Game College har du dog mulighed for at tilkøbe forskellige pakkeløsninger, som passer til dine behov og ønsker. Tilvalgene omhandler kurser, arrangementer, studieture og muligheden for at bo på campus.

I afsnittene nedenfor kan du blive klogere på, hvad den gratis del af uddannelsen inkluderer, og hvad du har mulighed for at tilkøbe.

Bliv inspireret på vores kurser

Den gratis pakke består af en HTX-uddannelse med fokus på spiludvikling. Uddannelsen inkluderer også kurser og tilrettelagte forløb efter almindelig studietid. Omfanget og niveauet er altid tilpasset dit klassetrin.

De to første år lægger vi f.eks. ekstra meget vægt på at udvikle dine håndværksmæssige kompetencer med en obligatorisk workshop hver uge, hvor du enten lærer at lave grafik eller programmere. Vi afholder også løbende foredrag og events som et Game Jam eller et LAN Party

I de sidste to år af uddannelsen afholder vi hvert halve år et Game Jam, hvor det er obligatorisk at deltage. Game Jams er en god mulighed for at prøve at producere et produkt under pres med respekt for deadlines. Derfor bliver Game Jams af mange i branchen fremhævet som den bedste måde at stå i lære på som spiludvikler.

Studieture

For at vise dig hvad fremtiden kan byde på, kan du deltage i studieture både i Danmark og i udlandet. På den måde får du kendskab til spiludvikling både nationalt og internationalt.

I 1.g tager vi tre dage til København, hvor du møder flere aktører fra den danske spilbranche. Her får du kendskab til branchen og inspiration til dine muligheder fremadrettet.

I 3.g tager vi tre uger til Seattle i USA – en af de førende byer, når det kommer til spiludvikling. I de tre uger bor du hos en amerikansk familie og gennemfører et større spiludviklingsforløb på et college. Vi besøger også flere af de helt store virksomheder inden for spilbranchen. Det kan f.eks. være Bungie, Valve og Microsoft.

Prisen for studieturspakken er 500 kr. pr. måned.

Bo på Campus Djursland

Som elev på Game College har du mulighed for at købe en pakke med kost og logi hos vores samarbejdspartner Campus Djursland. Her kommer du til at bo i et unikt kollegiemiljø sammen med mange af de andre elever, som flytter hertil for at gå på uddannelsen.

At bo på Campus Djursland giver dig et selvstændigt ungdomsliv væk fra mor og far. Det kræver dog en vis modenhed, da du selv skal strukturere hverdagen. Det betyder, at du selv skal planlægge lektielæsningen, gøre rent, ordne vasketøj og alt det andet, der følger med, når man flytter hjemmefra.

Prisen for at bo på Campus Djursland inkluderer logi (herunder vand, varme, el og internet), sociale aktiviteter og tre måltider om dagen.

Prisen for kost og logi pakken er 3.950 kr. pr. måned

Samlet pris er 4.450 kr. pr. måned for en fuld pakke. Fuldpakken inkluderer kost og logi på Campus Djursland, samt studieturene som beskrevet i forrige afsnit.

Kontakt

Vi er klar til at hjælpe dig

Sidder du med spørgsmål til uddannelsen og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

Hvis man vælger HTX på Viden Djurs, bliver man klædt godt på til fremtiden, og undervisningen man får giver et godt grundlag for at blive uddannet til noget større, og kunne arbejde med mange mennesker på et rigtigt arbejde. Det er nemt at overføre til det virkelige liv.

- Emma Bisbo, tidligere elev.

Følg os På Instagram