VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen Elevonline AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

På Kalø Økologisk Landbrugsskole forbedres affaldssorteringen

Vi har på Kalø Økologisk Landbrugsskole været heldige at få Nanna Wærum Andersen som praktikant på i 3 måneder. Hun er jordbrugsteknolog med speciale i Natur og Miljø, og har som hovedfokus at udvikle affaldssorteringen på skolen.

Nanna har været her én måned nu, og har allerede igangsat flere initiativer. Blandt andet har hun lavet systemer klar til affaldssortering i elevkøkkenet. Dette skal spille sammen med et udvidet sortiment af containere, som kommer til at være på skolen, så skolens affald kan sorteres mere end i forvejen.

Derudover har hun målt på elevernes madspild fra skolens fællesmåltider. I de første uger har der været knap 27 gram madspild per dag – et godt stykke under de 2-3 kg pr. uge, som landsgennemsnittet ligger på. Men der er altid plads til forbedring! Og Nanna har en masse idéer med til hvordan det kan lykkes.

Hun har bl.a. også genbrugt tomme creme fraiche-bøtter og kaffegrums fra køkkenet til at dyrke østershatte.

Ved siden af dette arbejde har Nanna også taget del i skolens Intro-forløb for 8. klasser, som prøver at gå på landbrugsskole i et par dage. Her har hun lært dem om den natur man kan finde på og omkring et landbrug, og har lavet insekthoteller med dem i vores værksted.

Et skønt bidrag til Kalø Økologisk Landbrugsskole dette forår!