VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Jeppe fra Viden Djurs skal til fest med Prins Christian

Prins Christian har i anledning af sin 18-års fødselsdag inviteret to jævnaldrende fra hver kommune i landet til at være med til festlighederne på Christiansborg Slot d. 15. oktober. Én af dem er Jeppe Grantzau Støve fra Knebel, som går på VID Erhvervsuddannelser og er i lære som smed.

Efter at have afsluttet sine grundforløb inden sommerferien, er Jeppe næsten lige startet som lærling hos Strands Stålsupport, men med en invitation til bal hos de kongelige skal han snart skifte kedeldragten ud med sit stiveste puds.

Sammen med Elisabeth Wongsaprom Friis Olsson, som går på Syddjurs Gymnasium, er han inviteret til at repræsenterer Syddjurs Kommune, når selveste Dronning Margrethe er vært for gallataflet i anledning af prinsens fødselsdag. Noget som Jeppe i første omgang syntes lød for godt til at være sandt.

”Til at starte med troede jeg faktisk ikke på det, så jeg tøvede lidt med at ringe tilbage, fordi jeg tænkte, at det var et fupnummer. Da det viste sig at være rigtig nok, var jeg ikke i tvivl, for sådan et tilbud får man aldrig igen,” fortæller Jeppe.

Udover unge fra landets kommuner, Grønland og Færøerne vil gæsterne bestå af repræsentanter fra landets ungdomsorganisationer samt unge fra sportens, kunstens og kulturens verden. Sammen skal de afspejle prinsens generation på tværs af kommunegrænser, køn og uddannelse.

”Jeg glæder mig rigtig meget til festen, og også bare til at se slottet indefra,” siger Jeppe, som har 3,5 år tilbage af sin uddannelse som smed.

Nu mangler han bare lige at få styr på outfittet.