VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Kalø Elevforening indkalder til ekstraordinær generalforsamling

Vi inviterer til ekstraordinær generalforsamling i Kalø elevforening for alle nuværende og tidligere medlemmer samt andre interesserede med forbindelse til Kalø.

Formålet er at genetablere elevforeningen og sikre dens fortsatte drift. Vi håber at kunne puste nyt liv i elevforeningen, som har været inaktiv i en årrække. Vi ønsker at gennemgå vedtægterne, nedsætte en bestyrelse samt organisere det formelle i forbindelse med at videreføre foreningen.

Da Landbrugsskolen og Højskolen ikke længere er officielt forbundet, ønsker vi at videreføre en separat gren at foreningen særligt for eleverne fra Kalø Økologiske Landbrugsskole. Generalforsamlingen finder sted søndag den 19. november 2023 kl. 14.00 på Kalø Økologiske Landbrugsskole. Adresse: Skovridervej 3, 8410 Rønde.

Det vil være muligt at ankomme kl. 13.00 og spise frokost på skolen. For at sikre at der er mad nok til alle, bedes man nævne om man gerne vil spise med, når man tilmelder sig generalforsamlingen. Efter mødet vil der være kaffe og kage, og vi kan fejre dagens indsats.

Vi forventer at mødet kommer til at foregå både på dansk og engelsk.

Tilmelding skal ske på mail til: pallemarkus@gmail.com

Vi håber at se både gamle og nuværende elever til en hyggelig aften.