VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Kom på introforløb og i brobygning på Viden Djurs

Henover skoleåret har vi brobygnings- og introduktionsforløb for elever i både 8., 9. og 10. klasse. Her oplever du, hvordan en almindelige skoledag for en typisk elev på en af vores mange uddannelser forløber. På den måde får du et indblik i, hvordan livet som elev på Viden Djurs er.

Brobygning og introforløb lægger særligt fokus på de karakteristiske fag og arbejdsformer knyttet til den uddannelse, du vælger at besøge. Dagenes specifikke indhold varierer alt efter hvilket forløb du vælger.

Nedenfor kan du finde vores forskellige forløb hos både VID Erhvervsuddannelser og VID Gymnasier.

Vi hjælper dig på rette vej

Sidder du med spørgsmål til introforløb og brobygning ved Viden Djurs? 

Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig på rette vej.

Kontakt vores studievejledere

Følg os På Instagram