VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Søg på videndjurs.dk

Job på Viden Djurs

Se ledige jobs på Viden Djurs. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

Job på Viden Djurs

Se ledige jobs på Viden Djurs. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

Servicemedarbejder til Viden Djurs

Vi søger en servicemedarbejder med et stort servicegen, godt humør, en positiv livsindstilling og med lyst og evner til praktisk arbejde.

JOBBET
Som servicemedarbejder på Viden Djurs bliver du, sammen med dine kollegaer i Bygningsafdelingen, ansvarlig for alt forefaldende arbejde ude og inde samt for at holde arealer på skolernes udendørs områder. Du vil også komme til at arbejde med bl.a. sikkerhed og databaser med oprettelse af arbejdsplads brugsanvisninger og -instrukser. Din primære mødebase, vil som udgangspunkt være på VID Erhvervsuddannelser på Århusvej i Grenaa, men arbejdsopgaverne vil være på alle vores adresser. Du vil få en inspirerende og travl hverdag med mange forskellige opgaver, som løses individuelt og i teamet. Som servicemedarbejder vil du være medvirkende til at skabe de bedste rammer for de afdelinger, der serviceres af Bygningsafdelingen.

VI FORVENTER, AT DU
har en uddannelse inden for området eller anden
håndværksmæssig baggrund
har kørekort
kan anvende relevante it-systemer

VI TILBYDER EN ARBEJDSPLADS MED
gode kollegaer samt plads til og forventning om personligt initiativ.

START
Efter aftale –­ senest 1. februar 2022. Ansættelsen er på fuld tid og formelt på Viden Djurs, hvor aflønning vil blive iht. gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle interesserede og kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion og etnisk herkomst.

Ansøgning fremsendes senest den 10. december på mail til
popp@videndjurs.dk mærket ”Servicemedarbejder.” Vi holder samtaler løbende. Yderligere oplysninger om stillingen og vilkår kan fås hos bygningsleder Per Popp Therkildsen på mobil 5117 3875.

EUD/EUX-Business søger underviser til dansk på A-niveau

EUD/EUX-Business søger en timelærer (gymnasielærer) til at varetage undervisningen i dansk på A-niveau.

VI SØGER EN UNDERVISER:

 • med kompetence til og erfaring i at undervise i dansk på A-niveau
 • som kan undervise i andre fag end dansk
 • som kan lide at arbejde med unge mennesker
 • som gerne vil være en del af vores skolemiljø i Grenaa og Kalø
 • der kan starte 3. januar 2022

EUX-Business er en erhvervsuddannelse og gymnasial uddannelse i én, hvor eleverne går 2 år i skole og derefter skal 2 år i lære inden for detailhandel, B2B eller kontor. Eleverne undervises i fag på A, B og C-niveau, i almene og erhvervsrettede fag.

EUD/EUX Business udbyder undervisning i både Grenaa og Kalø, hvor vi har flest elever i Grenaa. Selvom vi udbyder undervisning begge steder, så er vi en mindre afdeling hvor alle kender hinanden. 

Omfanget af timer afhænger af hvad du kan undervise i. Foruden undervisning kan der også være tale om afvikling af særlige pædagogiske støttetimer, så du skal kunne lide at have med unge mennesker at gøre – også unge mennesker, som kan have udfordringer udover det faglige.

ANSØGNING
Fremsendes senest den 30. november på mail til mgbe@videndjurs.dk mærket ”Underviser til EUX”. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos afdelingsleder, Mikkel Bennetzen på 20596796.

Ansættelsen er formelt på Viden Djurs, hvor aflønning vil blive iht. gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

Kalø Økologisk Landbrugsskole - underviser med praktisk landbrugserfaring

Kalø er Danmarks eneste økologiske landbrugsskole og vi tilbyder uddannelser på flere niveauer, alt fra grundforløb til lederuddannelse. Vores kerne- og fokusområder er; økologi, bæredygtighed, høj faglighed, dyrevelfærd, klima og miljø. Skolens virke bygger på økologi, som grundlæggende tankegang og livsperspektiv og ikke bare som begreb eller produktionsform.

Vi udvider nu staben og søger derfor en underviser der kan undervise i praktiske landbrugsfag, herunder maskiner, mark, teknik m.v. Idet mange af vores forløb er internationale er det et krav, at du behersker engelsk på et godt niveau. Du skal gerne kunne begå dig lige godt i et klasselokale som i et skolelandbrug hvor meget af undervisningen foregår.

Du kommer til at indgå i et stærkt team af motiverede undervisere, som alle brænder for økologi og for at uddanne den næste generation af økologiske fødevareproducenter.

Om dig:

 • Relevant uddannelse og praktisk landbrugserfaring
 • Erfaring med landbrugsmaskiner
 • Vi ser gerne at du har undervisningserfaring
 • Du har stærke kommunikative evner
 • Du er energisk og selvkørende
 • Du er stabil, ansvarsbevidst og mødesikker
 • Du har en personlig interesse i økologi og bæredygtighed

Arbejdsopgaver:

 • Teoretisk undervisning
 • Praktisk undervisning
 • Undervisning i mark/teknik og landbrugspraktiske fag
 • Certifikatfag
 • Deltagelse i møder og events
 • Tværfagligt arbejde på tværs af lærergruppen
 • Planlægning af undervisning
 • Udarbejdelse af undervisningsbeskrivelser

Arbejdstid & løn efter nærmere aftale.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, vi afholder løbende ansættelsessamtaler.
Tiltrædelse: 1. januar 2022 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning med relevante bilag sendes til forstander Nikolaj Houkjær, niho@kalo.dk

Se mere om skolen på www.kalo.dk

Følg osPå Instagram