VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Job på Viden Djurs

Se ledige jobs på Viden Djurs. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

Job på Viden Djurs

Se ledige jobs på Viden Djurs. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

Søg job på Viden Djurs

Som medarbejder på Viden Djurs bliver du en del af en stor organisation, hvor forskellige faggrupper på hver sin vis er med til at understøtte skolens kerneopgave – at uddanne, danne og udvikle unge og voksne.

Vi har løbende ledige stillinger, som vi har brug for nye, dygtige kolleger til at varetage. Du kan se vores ledige stillinger herunder.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Underviser til Kalø Økologisk Landbrugsskole

Kalø Økologisk Landbrugsskole søger underviser til deltidsstilling til økonomifag og iværksætteri

Vi søger en underviser der både kan undervise på landbrugsuddannelsens grundforløb samt hovedforløb. Idet mange af vores forløb er internationale, er det en nødvendighed, at du behersker engelsk i skrift og tale på et godt niveau. Du skal gerne have undervisningserfaring og kunne begå dig i et klasselokale som i et skolelandbrug.

Læs hele stillingsopslaget...

Servicemedarbejder til Viden Djurs

Vi søger en servicemedarbejder med et stort servicegen, godt humør, en positiv livsindstilling og med lyst og evner til praktisk arbejde.

Som servicemedarbejder på Viden Djurs bliver du, sammen med dine kollegaer i Bygningsafdelingen, ansvarlig for alt forefaldende arbejde ude og inde samt for at holde arealer på skolernes udendørs områder. Du vil også komme til at arbejde med bl.a. sikkerhed og databaser med oprettelse af arbejdsplads brugsanvisninger og -instrukser.

Din primære mødebase, vil som udgangspunkt være på VID Gymnasier på N.P. Josiassensvej i Grenaa, men arbejdsopgaverne vil være på alle vores adresser. Du vil få en inspirerende og travl hverdag med mange forskellige opgaver, som løses individuelt og i teamet. Som servicemedarbejder vil du være medvirkende til at skabe de bedste rammer for de afdelinger, der serviceres af Bygningsafdelingen.

VI FORVENTER, AT DU

  • Har en håndværksmæssigbaggrund eller uddannelse inden for området
  • har kørekort
  • kan anvende relevante it-systemer

VI TILBYDER EN ARBEJDSPLADS MED

gode kollegaer samt plads til og forventning om personligt initiativ.

START

Efter aftale – senest 1. marts 2024. Ansættelsen er på fuld tid og formelt på Viden Djurs, hvor aflønning vil blive iht. gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle interesserede og kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion og etnisk herkomst.

Ansøgning fremsendes senest den 18. december på mail til popp@videndjurs.dk mærket ”Servicemedarbejder.” Vi holder samtaler løbende. Yderligere oplysninger om stillingen og vilkår kan fås hos bygningsleder Per Popp Therkildsen på mobil 5117 3875.

Vi søger energisk underviser

Vil du være med til at udvikle og dygtiggøre ledere fra nogle af Danmarks største detailhandelskæder? Så har du nu mulighed for at få foden inden for hos VID detail - en af landets største udbydere af undervisning til detailhandlen.

Du kommer til at undervise engagerede lederaspiranter og ledere, der med det samme omsætter din undervisning til praksis. Du underviser primært på Djursland, men der kan sagtens forekomme uger, hvor du underviser et andet sted i Danmark eller forbereder undervisning hjemmefra.

Se hele stillingsopslaget...

Uopfordret ansøgning

Hvis vi ikke i øjeblikket har en ledig stilling, som matcher dine ønsker og kompetencer, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@videndjurs.dk.

 

Følg osPå Instagram