VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Job på Viden Djurs

Se ledige jobs på Viden Djurs. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

Job på Viden Djurs

Se ledige jobs på Viden Djurs. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

Søg job på Viden Djurs

Som medarbejder på Viden Djurs bliver du en del af en stor organisation, hvor forskellige faggrupper på hver sin vis er med til at understøtte skolens kerneopgave – at uddanne, danne og udvikle unge og voksne.

Vi har løbende ledige stillinger, som vi har brug for nye, dygtige kolleger til at varetage. Du kan se vores ledige stillinger herunder.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Servicemedarbejder til Viden Djurs

Vi søger, til en tidsbegrænset stilling frem til 30. september 2024, en servicemedarbejder med et stort servicegen, godt humør, en positiv livsindstilling og med lyst og evner til praktisk arbejde.

Som servicemedarbejder på Viden Djurs bliver du, sammen med dine kollegaer i Bygningsafdelingen, ansvarlig for alt forefaldende arbejde, oprydning ude og inde samt for at holde de udendørs arealer på området.

VI FORVENTER, AT DU

  • har en uddannelse inden for området eller anden håndværksmæssig baggrund
  • har kørekort
  • er udpræget serviceorienteret

VI TILBYDER EN ARBEJDSPLADS MED

  • gode kollegaer
  • plads til og forventning om personligt initiativ

START
Snarest muligt.

Ansættelsen er på 15 timer ugentligt og formelt på Viden Djurs, hvor aflønning vil blive iht. gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle interesserede og kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion og etnisk herkomst.

Ansøgning fremsendes på mail til popp@videndjurs.dk mærket ”Servicemedarbejder.” Vi holder samtaler løbende. Yderligere oplysninger om stillingen og vilkår kan fås hos bygningsleder Per Popp Therkildsen på mobil 5117 3875.

 

Viden Djurs dækker over paraplyorganisationen for VID detail, VID Gymnasier & HF og VID Erhvervsuddannelser & VUC, men også 3D College, Game College, Brazil Football College, Kalø Økologisk Landbrugsskole, EUD10 og 10KCD er en del af Viden Djurs.

VID Gymnasier søger underviser

Vi søger pr. 1. august en underviser indenfor gymnasiets fagrække til vores HHX og HTX-afdelinger i henholdsvis Rønde og Grenaa. Det vil være en fordel, hvis du kan undervise i enten International økonomi og-/eller Virksomhedsøkonomi.

For at kunne undervise i gymnasiet skal du have en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau.

Som underviser på VID Gymnasier skal du være fagligt dygtig, besidde pædagogiske evner og være indstillet på at tage ansvar. Du bliver en del af et team, hvor man sammen planlægger og forbereder en stor del af undervisningen. Derudover skal du have lyst til at arbejde tæt sammen med unge mennesker, og være ambitiøs ift. elevernes læring og dannelse.

For yderligere informationer kontaktes Rektor Christoffer Pedersen på tlf. 2142 5441 eller på chpe@videndjurs.dk. Endvidere henvises til skolens hjemmeside her, hvor du kan læse mere om vores uddannelser.

Skriftlig ansøgning skal være skolen i hænde senest onsdag den 1. maj kl. 12.00 på mailadresse; chpe@videndjurs.dk. Men, send gerne din ansøgning med det samme, da vi afholder samtaler løbende. Alle interesserede uanset baggrund opfordres til at søge stillingerne. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

VID Gymnasier, N.P. Josiassens Vej 44E, 8500 Grenaa

Viden Djurs dækker over paraplyorganisationen for VID detail, VID Gymnasier & HF og VID Erhvervsuddannelser & VUC, men også 3D College, Game College, Brazil Football College, Kalø Økologisk Landbrugsskole, EUD10 og 10KCD er en del af Viden Djurs.

Uopfordret ansøgning

Hvis vi ikke i øjeblikket har en ledig stilling, som matcher dine ønsker og kompetencer, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@videndjurs.dk.

 

Følg osPå Instagram