VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Ny projekt- og udviklingschef på Viden Djurs

Anne Birthe Mortensen er ansat som projekt- og udviklingschef på Viden Djurs. Hun træder ind i ledelsesgruppen pr. 1. januar 2022, hvor hun får det overordnede ansvar for projekt- og forretningsudvikling på Viden Djurs og ydermere bliver en central aktør i internationaliseringsindsatsen på VID Erhvervsuddannelser.

Viden Djurs har ansat Anne Birthe Mortensen som projekt- og udviklingschef.

Anne Birthe Mortensen tiltræder 1. januar 2022 og bliver chef for en ny fusioneret afdeling, som hun skal samarbejde med omkring at understøtte og udfordre resten af Viden Djurs’ organisation.

Solid erfaring med ledelse og ungdomsuddannelser

Anne Birthe Mortensen er 53 år og kommer fra en stilling som projekt- og internationaliseringskoordinator på Tradium. Oprindeligt er hun uddannet civilingeniør i virksomhedssystemer, som overbygning til en bachelor i maskinteknik, har sidenhen læst en HD i organisation og ledelse, lige som at hun er uddannet og certificeret IPMA-C projektleder. Anne Birthe Mortensen har tidligere arbejdet som udviklingschef i Nordjyllands Postcenter, projektingeniør i Forsvarskommandoen, hvorfra hun i 2004 skiftede til en stilling som først kvalitetskoordinator og siden kvalitetschef på Randers Tekniske Skole. Siden 2010 har Anne Birthe Mortensen virket som projektkoordinator med tilknytning til gymnasiale- samt erhvervsuddannelser på tværs af Tradium.

- Jeg er rigtig glad for at kunne præsentere Anne Birthe Mortensen, som vores nye kollega samt projekt- og udviklingschef på Viden Djurs. Hun har en meget spændende og relevant profil, med bred erfaring fra projektudvikling, ungdomsuddannelser og ej at forglemme internationaliseringen af selv samme, som vi bestemt er interesseret i at drage fordel af, siger Bo Nørregaard Jensen, direktør på Viden Djurs.

Vigtigt arbejde forude

Anne Birthe Mortensen er spændt på at blive en del af Viden Djurs, som hun gennem årene har lært at kende på afstand, og hun glæder sig til mødet og samarbejdet med medarbejderne i afdelingerne samt Viden Djurs’ eksterne interessenter.

- Viden Djurs er kendt for, gennem innovation og entreprenørskab, at have skabt fundamentet for det skole er blevet i dag, og jeg glæder mig enormt over at måtte være med til at kunne løfte skolen videre derfra, siger Anne Birthe Mortensen.

Udover at have fokus på arbejdet Projekt- og forretningsudvikling, har Anne Birthe Mortensen også hæftet sig ved det værdisæt, hun fornemmer i forhold til, hvordan man som skole ønsker at lykkes via begreber som ordentlighed, åbenhed og fornyelse med respekt for historien.

- Det er vigtigt for mig at være en del af noget større sammen med dygtige kollegaer, og glæden er stor, når vi i fællesskab lykkes med at realisere de satte mål, tilføjer Anne Birthe Mortensen afslutningsvis.

Privat er Anne Birthe Mortensen gift, mor til to større børn og bosiddende i Randers.