VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Studieretning HHX Grenaa og Rønde

Som HHX elev vælger du dig ind på et studieretningsforløbet, som giver dig mulighed for faglig fordybelse i de fag der har din særlige interesse. Dit studieretningsforløb kommer til at præge din skoledag og vinkler din HHX-uddannelse i den retning, du ønsker. 

Det rigtige valg af studieretning?

Er du i tvivl om hvilken studieretning der er den helt rigtige for dig, så er det heldigvis sådan, at du de første måneder på HHX har et grundforløb, som er ens for alle. Her vil du ​møde de forskellige fag og studieretninger og blive klædt på til at træffe dit studieretningsvalg. Vores dygtige undervisere og studievejledere er naturligvis altid klar til at hjælpe dig med svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

Herunder kan du se hvilke studieretninger vi tilbyder i både Grenaa og Rønde

Drømmer om at blive sin egen chef

Jonas Nyhuus Madsen har på HHX i Grenaa fået mange af de værktøjer, som det kræver at forfølge drømmen om at blive selvstændig.

Jeg har en drøm om at blive iværksætter og min egen chef, og det har været fedt at kunne tage en uddannelse, der har forberedt mig på det. De fag jeg har haft, har skubbet mig utroligt langt mod at kunne realisere den målsætning, for man lærer at opsætte et regnskab, at udvikle et produkt og analysere et marked, og det har virkelig givet mig meget.

- Jonas Nyhuus, tidligere elev.

Følg os På Instagram