VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

VUC Djursland bliver en del af Viden Djurs

VUC Djursland og Viden Djurs er glade for at annoncere en nyhed til vores lokalsamfund. De to skoler fusionerer for at understøtte og udvikle et mangfoldigt uddannelsesudbud til både unge og voksne på Djursland.

Fusionen er godkendt og er resultatet af omhyggelige overvejelser og en stærk vision om at styrke uddannelsesmulighederne og øge kvaliteten af undervisningen i vores lokalsamfund. Den fusionerede skole vil fortsætte med at levere den høje kvalitet af uddannelse, som VUC Djursland og Viden Djurs begge er kendt for, samtidig med at den samlet set ser ind i at styrke uddannelsesmulighederne for områdets elever og virksomheder.

Fusionen forventes på sigt at give et bredere uddannelsesudbud, der omfatter flere fagområder og specialiseringer. Det er ligeledes et mål, at den nye institution ved at kombinere ressourcer og ekspertise fra begge skoler vil kunne styrke læringsmiljøet på tværs af Viden Djurs uddannelser og adresser. Uanset om du er ung og netop er begyndt på din uddannelse, eller om du er en voksen, der ønsker at opdatere dine færdigheder, vil den fusionerede skole kunne tilbyde spændende uddannelsesmuligheder.

Gunnar Sørensen, bestyrelsesformand for Viden Djurs, udtaler: ”Det er vigtigt for Viden Djurs, at vi fastholder lokale uddannelsesudbud, og sikrer, at der også er et godt og stærkt VUC tilbud på Djursland. Vi ser frem til at fortsætte med at give vores elever de bedst mulige uddannelsesmuligheder”.

Vi vil løbende opdatere vores hjemmesider med nyt om fusionen og dens spændende udvikling.

 

Gunnar Sørensen og Bo Nørregaard Jensen
Bestyrelsesformand og direktør på Viden Djurs

 

For yderligere information kontakt venligst:

Marianne Skov
Kommunikation, Viden Djurs
Telefon: +45 29739943

 

Samlet uddannelsesudbud:

 • Gymnasiale uddannelser HTX, HHX, HF
 • Erhvervsuddannelser EUD, EUX
 • AMU
 • klasse
 • Almen voksenundervisning AVU
 • Forberedende voksenundervisning FVU
 • Ordblindeundervisning OBU

Vi uddanner i:

 • Hornslet
 • Grenaa
 • Rønde
 • Kalø, Rønde