VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Bliv klogere på livet og mulighederne på viden djurs

Hvem er bedst til at fortælle om livet på Viden Djurs? Det er selvfølgelig eleverne selv. Derfor har vi givet ordet til både nuværende og tidligere elever, der kan gøre dig klogere på, hvordan det er at være en del af Viden Djurs.

Hør mere om undervisningen, mulighederne, festerne, fremtiden, venskaberne og dagligdagen, når eleverne fortæller, hvorfor de har valgt en uddannelse ved Viden Djurs, og hvad det har betydet for deres videre uddannelse og karriere. Du kan læse fortællinger om alt fra arbejdet i festudvalget til hverdagen på vores skolehjem eller træningen på Brazil Football College. 

Dyk ned i historierne og mærk livet på Viden Djurs.

Kombinér din uddannelse med sport i skolen

Med sport i skolen får du mulighed for at kombinere din ungdomsuddannelse med din interesse for sport. Her er der plads i dit skema til flere ugentlige træninger, så du ikke behøver at gå på kompromis med dine sportslige ambitioner eller dit ønske om en sund og aktiv hverdag. Med sport i skolen får du tid til både uddannelse og sport.

For mig, betød det rigtig meget at kunne spille fodbold som en del af min uddannelse. Jeg synes det er fedt, at det er om morgenen, fordi man sparker dagen i gang med noget, som man elsker, 

- Alberte Lund Knudsen, elev på HHX og Brazil.

Følg os På Instagram