VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Skolehjemmet på Kalø Økologisk Landbrugsskole

Du finder skolehjemmet på Kalø på Skovriddervej 3. Skolehjemmet er primært for elever, der går på Kalø Økologisk Landbrugsskole.

Skolehjemmet er beliggende midt i naturskønne omgivelser tæt på skov og Kalø Vig. Der er busforbindelser lige til døren og kun få kilometer til Rønde by, hvor der er indkøbsmuligheder, caféer og busterminal med forbindelser til både Grenaa og Aarhus.

 

Økonomi

Som elev på en erhvervsuddannelse på Kalø Økologisk Landbrugsskole kan du bo på skolehjem, hvis din samlede rejsetid fra hjemmet til skolen er mere end 75 minutter med offentlige transportmidler.

Tjek f.eks. din afstand fra hjem til skole via rejseplanen.dk. 

På skolehjemmet bor du på to-mandsværelser med fuld kost og logi på alle hverdage. Der bliver løbende arrangeret forskellige aktiviteter som brætspilsaftener, fredagscaféer og temafester, som du kan deltage i.

Hvis du er under 18 år, kan du bo gratis på skolehjemmet, mens prisen er 587 kr. pr. uge., hvis du er over 18 år.

Sociale aktiviteter

På Kalø Økologisk Landbrugsskole bliver fritidsaktiviteterne varetaget af eleverne selv, hvilket betyder, at du som elev har mulighed for at påvirke, hvilke aktiviteter og faciliteter, der er til rådighed under din skolegang.

De elevstyrede aktiviteter kan f.eks. være:

  • Diverse foredrag i “Laden”
  • Dokumentaraften i filmlokalet
  • Fælles aktiviteter med Kalø Højskole
  • Yoga
  • Bålaftener
  • Musiklokale (medbring egne instrumenter)

På skolen har vi to faste udvalg:

  • Et elevråd, som varetager og bestyrer midlerne til arrangementer og aktiviteter,
  • Et caféudvalg, som står for den ugentlige café og de månedlige fester i “Hegnet”.

Faciliteter

Skolens faciliteter står til din rådighed gennem hele dit uddannelsesforløb. Vi tilbyder et stort udendørsområde med f.eks. boldbane og beachvolleybane, hvor der er mulighed for en aktiv fritid. Derudover er der gode løbe og cykelruter i skoven, der støder op til skolen.

Af indendørsaktivitet kan nævnes et træningslokale, spillerum og filmstue. Herudover kan du låne en indendørssportshal ved forespørgsel.

På Kalø Økologisk Landbrugsskole er vi meget stolte af vores køkken. Vi har et engageret køkkenpersonale, der laver sund og varieret kost af økologiske råvarer, hvor en del produceres på skolen. Skolen producerer selv både grøntsager samt lamme-, grise- og oksekød.

Vi hjælper dig på rette vej

Vores forstander Nikolaj er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om dine muligheder på skolehjemmet ved Kalø Økologisk Landbrugsskole.

Kontakt vores skolehjemsleder

Følg os På Instagram