VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Emma fra HHX i Grenaa til galla ved prinsen

I sidste uge blev det offentliggjort, hvem der fra Norddjurs Kommune skal deltage i Prins Christians fest på Christiansborg d. 15. oktober i anledning af hans 18-års fødselsdag.

Én af de heldige er Emma Bakmand, der går i 2.g på HHX i Grenaa. I løbet af den sidste tid har unge i kommunen sendt motiverede ansøgninger, og her er Emma blevet udvalgt sammen med Frederik L. M. Norris fra Allingåbro. Sammen skal de repræsentere Norddjurs Kommune til festen, hvor 18-årige fra hele landet deltager.

"Jeg synes virkelig, det er fedt, at H.K.H Prins Christian giver os unge fra hele landet mulighed for at fejre hans store dag sammen med ham," siger Emma i pressemeddelelsen fra Norddjurs Kommune.

H.M. Dronning Margrethe er vært for fødselsdagsfesten, der afholdes som et gallataffel på Christiansborg Slot. Der er lagt op til festlig påklædning, middag og dans.

"Jeg vil til den store dag, klæde mig fint på med lang kjole og gøre mit allerbedste for, at prinsen bliver fejret med manér," afslutter Emma.