VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Julie Rohde Birk bliver ny forstander på Kalø Økologisk Landbrugsskole

Julie Rohde Birk, der blandt andet har en lang karriere med ledelse af samarbejdende forsknings- og udviklingsprojekter om regenerative dyrkningssystemer og biodiversitet i økologisk landbrug, tiltræder som forstander på Kalø Økologisk Landbrugsskole pr. 1. august 2024.

Uddannelsesdirektør på Viden Djurs Morten Bang Sørensen udtaler:

”Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at ansætte en stærk profil som Julie Rohde Birk som ny forstander på Kalø Økologisk Landbrugsskole. Hun har en baggrund og erfaring fra det økologiske område, der betyder, at hun i de kommende år kan fastholde og udvikle den særlige økologiske profil, som er det helt unikke ved Kalø Økologisk Landbrugsskole. Jeg ser frem til samarbejdet, og glæder mig til, at Julie og hendes familie bliver en del af et passioneret, grønt og internationalt studiemiljø på Kalø Økologisk Landbrugsskole”

Julie Rohde Birk, der er 41 år og uddannet jordbrugsteknolog AK med speciale i miljø og natur kommer fra en stilling som konsulent i Innovationscenter for Økologisk Landbrug. Julie Rohde Birk kender Kalø Økologisk Landbrugsskole indefra, da hun tilbage i 2014 har gået på skolen.

Julie Rohde Birk selv udtrykker sin begejstring over tiltrædelsen:

”Jeg glæder mig usigeligt til at blive en del af holdet på Kalø Økologisk Landbrugsskole. Især glæder jeg mig til at bidrage til skolens fortsatte udvikling som et fyrtårn hvorfra fremtidens økologiske landbrugere sendes ud i verden med viden og visioner. Det er et vaskeægte drømmejob”.

Julie Rohde Birk starter som forstander pr. 1. august, og flytter med mand og to små børn ind i forstanderboligen i løbet af efteråret 2024.

For yderligere information

kontakt venligst:

Morten Bang Sørensen

Uddannelsesdirektør, Viden Djurs

Telefon: +45 20210647

Julie Rohde Birk, ny forstander på Kalø Økologisk Landbrugsskole fra august 2024