VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Skolehjemmet ved VID Detail

På Karen Blixensvej 1 i Grenaa ligger vores skolehjem, der benyttes af VID Detail. Dette skolehjem er primært hjemsted for elever, der tager en detailuddannelse hos COOP.

Afdelingen er beliggende midt i naturskønne omgivelser, tæt på de øvrige uddannelser ved Viden Djurs, lokale indkøbsmuligheder, restauranter samt ca. 3 km fra stationen.

På skolehjemmet får du rig mulighed for en aktiv hverdag. Vi har egen kunststofbane midt i atriumgården, hvor du kan dyste med de andre elever i forskellige former for boldspil, og i naturen omkring skolehjemmet finder du gode gå-, løbe- og mountainbikeruter. Desuden er der blot 1 km til Grenaa Strand.

 

Økonomi

Hvis du går på en erhvervsuddannelse ved Viden Djurs, kan du bo på skolehjem, hvis din samlede rejsetid fra hjemmet til skolen er mere end 75 minutter med offentlige transportmidler.

Tjek f.eks. din afstand fra hjem til skole via rejseplanen.dk.

På Skolehjem bor du på to-mandsværelser med fuld kost og logi på alle hverdage. Desuden kan du deltage i en række sociale aktiviteter for eleverne på skolehjemmet.

Hvis du er under 18 år, kan du bo gratis på skolehjem, mens prisen er 587 kr. pr. uge., hvis du er over 18 år.

Hvem bor på Karen Blixensvej 1?

Skolehjemmet på Karen Blixensvej 1 i Grenaa er primært for elever, der er i lære ved COOP.

Sociale aktiviteter

De sociale aktiviteter på skolehjemmet er i høj grad elevstyrede. Der er dog også enkelte faste aktiviteter, der bliver arrangeret af de ansatte på skolehjemmet.

Du vil opleve alt fra fælles svømmehalsture og fodboldturneringer til LAN og brætspils- og film aftner.

Vi hjælper dig på rette vej

Vores skolehjemsleder Rikke er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om dine muligheder på skolehjemmet på Karen Blixensvej.

Kontakt vores campusleder

Følg os På Instagram