VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Sådan søger du om optagelse

På VID Gymnasier kan du tage en studentereksamen, der giver dig mange muligheder fremadrettet. I Grenaa kan du tage både HHX og HTX, mens du i Rønde kan gå på HHX. Søg om optagelse på VID Gymnasier og skab et godt fundament for din fremtidige uddannelse og karriere.

Optagelse og adgangskrav
Du søger om optagelse på VID Gymnasier på www.optagelse.dkAnsøgningsfristen er i 2024 d. 1. marts.

For at blive optaget på en gymnasial uddannelse, skal du opfylde en række adgangskrav. Du kan læse mere om adgangskravene her.

Hvis du ønsker at kombinere din uddannelse med et af vores collegetilbud, skal du være opmærksom på, at du derudover skal udfylde en særskilt tilmeldingsformular. Læs mere om dette under det enkelte tilbud, som du finder under fanen "optagelse collegetilbud".

Spørgsmål
Har du spørgsmål til vores uddannelser eller til ansøgningsprocessen på VID Gymnasier, er du velkommen til at kontakte vores studievejledere, der kan hjælpe dig på rette vej. Nedenfor kan du finde link til en oversigt med vores studievejledere på henholdsvis Rønde HHX, Grenaa HHX og Grenaa HTX.

HTX GRENAA STARTEDE DRØMMENE

Det videnskabelige har altid interesseret Emma Bisbo, så HTX var det helt rigtige sted for hende. Det gav adgang og gode forudsætninger til at søge ind på hendes drømmeuddannelse som sygeplejerske.

Hvis man vælger HTX på Viden Djurs, bliver man klædt godt på til fremtiden, og undervisningen man får giver et godt grundlag for at blive uddannet til noget større, og kunne arbejde med mange mennesker på et rigtigt arbejde. Det er nemt at overføre til det virkelige liv

- Emma Bisbo, tidligere elev.

Følg HHX Rønde På Instagram