VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Elever på VID Gymnasier bliver klogere på livet som ung i udlandet

På VID Gymnasier har de her i ugen haft besøg af 20 internationale unge, der alle deltager i en camp arrangeret af Rotary. I den forbindelse kom de forbi Grenaa, hvor de fik muligheden for at tale med nogle af vores elever i 3.g om, hvordan det er at være ung i deres respektive lande. De danske unge forsøgte også at forklare, hvad ”hygge” er, for det fænomen er de unge internationale gæster meget nysgerrige på. De har nemlig hørt om det, men ikke helt forstået hvad det er.

På Torvet sad de opdelt i grupper, og der blev snakket livligt om alle de ting, der fylder som ung især ift. det at gå i skole. Celina og Mille fra 3A var i gruppe med unge fra Spanien og Wales, og de fortæller her, hvad de bl.a. har lært efter besøget. Ting som helt sikkert sætter deres egen skolegang i perspektiv.  

  • Vi har lært, at de i Wales har langt færre fag i skolen og en kortere skoledag, men som til gengæld godt kan ligge sent på eftermiddagen, hvor vi er vant til lidt mere struktur. Derudover har de et mere formelt skolemiljø, både i måden de taler med lærerne på, og så går de jo også med skoleuniform.

De internationale gæster deltager i en Rotary-arrangeret ungdomscamp på Djursland. De er her i 10 dage og besøger lokale virksomheder, rådhuset, nationalparken, Kattegatcenteret, mm. De unge gæster kommer fra vidt forskellige lande, f.eks. Taiwan, Italien, Spanien, UK, Tyrkiet, Rumænien, Frankrig, Belgien, Tyskland og flere andre.

Celina og Mille fra 3A var med til at fortælle om livet som ung i Danmark.