VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Statsministerbesøg på VID Erhvervsuddannelser

Der summede af spænding på VID Erhvervsuddannelser og med god grund, for det er ikke hver dag at Danmarks Statsminister kommer på besøg. Mette Frederiksen slog onsdag eftermiddag et smut forbi Grenaa på sin vej rundt i landet, og her blev hun mødt af en masse velforberedte og spørgelystne elever.

Bussen blev sat i bakgear og fandt vej ind på parkeringspladsen, hvor direktør i Viden Djurs, Bo Nørregaard Jensen, bestyrelsesformand Gunnar Sørensen og elevrepræsentant Caroline Langdahl stod klar til at tage imod statsministeren, der med et stort smil steg ud.

Første stop var en kort rundvisning på smedeværkstedet, og mens de andre hovedforløbselever arbejdede videre, fortalte elev Kimberley om sin vej til en erhvervsuddannelse til en nysgerrig statsminister, der ikke holdt sig tilbage med spørgsmålene.

Efterfølgende havde elever og lærere mulighed for at stille spørgsmål til statsministeren, og med maverne fulde af pizza var der god energi og endnu bedre spørgelyst.

Der blev bl.a. diskuteret offentlig transport (eller mangel på samme), hvordan man får flere kvinder ind i de klassiske håndværksfag og muligheden for at gå tilbage til sidemandsoplæring på nogle uddannelser, hvor det boglige, ifølge nogle elever, fylder for meget.

Til sidst var der mulighed for at tage selfies med Mette Frederiksen, som MANGE af vores elever udnyttede! 😊