VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Sådan søger du om optagelse

10. klasser er for alle, uanset om du er erklæret uddannelsesparat eller ej. Her udvikler du dig fagligt og personligt og bliver klar til at tage skridtet videre på en ungdomsuddannelse. Søg om optagelse på 10. klasse ved Viden Djurs og få et år fyldt med venskaber og læring.

Optagelse
Du tilmelder dig 10. klasse på www.optagelse.dk. Ansøgningsfristen er i 2024 d. 1. marts. Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med ansøgningsprocessen, kan du kontakte din nuværende UU-vejleder.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil både du og dine forældre blive inviteret til et informationsmøde. Her vil du høre mere om det kommende skoleår, få en rundvisning, og du vil møde dine kommende klassekammerater.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til dine muligheder i 10. klasse, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejleder. 

Vi hjælper dig på rette vej

Sidder du med spørgsmål til 10. klasse og dine muligheder? Vores studievejledere er altid klar på at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig både før og under din uddannelse.

Vi bestræber os på at møde jer i hverdagen med tillid, medindflydelse og gensidig respekt. Vi arbejder hele tiden på at skubbe jeres grænser både faglige, socialt og personligt - men altid med respekt for jeres personlige forudsætninger, og altid med følelsen af at lykkes som vores omdrejningspunkt.

Følg os På Instagram