VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Studiekammerater er en berigelse

En af de mange ting, som vi er stole af her på Kalø Økologisk Landbrugsskole er vores elever.

Der er mange gode grunde til at være det. Ud over deres motivation, passion og fagligt niveau besidder mange evner og færdigheder fra andre beskæftigelser, hvor de fleste af dem er relaterede til det landbrugsfaglige. I særlig grad i forbindelse med forarbejdning af råvarer.

Vi som skole bakker op og støtter eleverne i deres ønske om aktiviteter uden for skole tiden. Aktiviteter der engager mange elever på tværs af skolegange og bidrager til at sætte landbrugsfagligheden i perspektiv.

I år har ikke været en undtagelse.

Arturo Magari, en elev fra 2 Hovedforløb, har afholdt et par workshops om surdej og bagning for skolens nuværende elever.  Arturo har udarbejdet et hæfte med opskrifter og den kemiske og biologiske viden der skal til for at blive indført i surdejens univers. Så alle deltagerne har været godt forberedt.

Selve workshoppen omhandlede det praktiske, nemlig det traditionelle hvedebrød, rugbrød og pizza/focaccia.

Ingen tvivl! Det har været en succes.

Billederne taler for sig selv