VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Ny elevforening stiftet på Kalø Økologisk Landbrugsskole

Til Faglig Dag var der stiftende generalforsamling for Kalø Økologisk Landbrugsskoles Elevforening. Der var alt fra helt nye grundforløbselever til nogen, som har været elever 20 og 30 år tilbage på henholdsvis Den Økologiske Landbrugsskole i Store Vildmose og Kalø Landboskole, der fusionerede for 20 år siden.

Foreningens formål er at styrke fællesskabet mellem Kaløs elever på tværs af skoleforløb og efter endt skoletid, samt at styrke Kalø Økologisk Landbrugsskoles aktiviteter. Dette skal blandt andet ske gennem en årlig sommerfest for alle nuværende og tidligere elever. Her vil der være særligt fokus på jubilarer, som fx afsluttede for 5 eller 10 år siden. Derudover vil der blive sendt nyhedsbreve ud, og der vil være generalforsamlinger til den årlige Faglig Dag på skolen.

Der blev valgt en bestyrelse bestående af både nuværende og tidligere elever, heriblandt både danske og udenlandske repræsentanter. Bestyrelsen består af en formand, en næstformand, to skolerepræsentanter og to suppleanter. Herudover er der valgt en revisor uden for bestyrelsen.

Alle nuværende og tidligere elever fra Kalø Økologisk Landbrugsskole eller dens forgængere er velkomne i foreningen. Hvis du er interesseret i at blive medlem, så skriv en mail til formand Markus Schaumburg-Müller på masc@videndjurs.dk