VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Læreplads på Viden Djurs

Hos Viden Djurs arbejder vi hver dag for, at du som elev finder en god og relevant læreplads, hvor du kan udvikle din faglighed og afprøve din viden. Vi hjælper med at finde det rette match mellem virksomheder og vores elever, så det bliver et succesfuldt samarbejde for begge parter.

Som elev får du råd og vejledning gennem hele processen med at finde din læreplads. Med udgangspunkt i vores store erfaring og viden inden for området hjælper vi dig med at realisere dine drømme og ønsker.

Vi hjælper dig på rette vej
Vores virksomhedskonsulenter arbejder hele tiden på at finde nye lærepladser og på at formidle kontakten mellem virksomhederne og dig som elev, så mulighederne bliver udnyttet bedst muligt. Vi kan også hjælpe dig, hvis du drømmer om at tage dele af din oplæring i udlandet (OPU).

Lykkes det dig ikke at finde en læreplads, har du mulighed for at komme i skoleoplæring, hvor du løser virkelige opgaver og får relevant praktisk træning. Hos Viden Djurs tilbyder vi skoleoplæring inden for en række forskellige erhvervsuddannelser.

 

Følg os På Instagram