VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

VID Erhvervsuddannelser klæder dig på til fremtiden

Hos VID Erhvervsuddannelser kan du tage den uddannelse, du drømmer om. Her får du brug for både dine hænder og dit hoved, når du tager en praktisk uddannelse rettet mod et bestemt erhverv. Undervisningen er på højt niveau og giver dig de kompetencer, du har brug for, når du skal være en del af arbejdsmarkedet.

Erhvervsuddannelser med mange muligheder 
Har du en håndværker gemt i maven, eller elsker du at stå i et køkken? Uanset hvad du brænder for, kan du på VID Erhvervsuddannelser tage en uddannelse, der matcher dine interesser. Vi har et bredt udvalg af uddannelser inden for de tre hovedområder ’kontor, handel og forretningsservice’, ’fødevarer, jordbrug og oplevelser’ og ’teknologi, byggeri og transport’.

Med en erhvervsuddannelse får du unik praktisk erfaring. Du er i løbet af uddannelsen i oplæring i en virksomhed, hvor du afprøver din viden og træner dine færdigheder. På den måde står du stærkt, når du skal ud i erhvervslivet efter uddannelsen.

Erhvervsuddannelse for alle
Måske drømmer du om at tage en ny uddannelse og skifte retning i dit arbejdsliv, eller måske har du netop afsluttet folkeskolen og er klar til at tage det næste store skridt i livet. Hvilken baggrund du kommer med, er ikke afgørende. Hos VID Erhvervsuddannelser tilpasser vi dit uddannelsesforløb, så det passer til dine kompetencer og erfaringer. Det giver dig det bedste afsæt for fremtiden.

Bliv en del af et inspirerende miljø på VID Erhvervsuddannelser
Uanset hvilken erhvervsuddannelse du vælger, bliver du hos VID Erhvervsuddannelser en del af et stærkt fællesskab. Her er der både plads til faglig fordybelse og en hyggelig øl i fredagsbaren.

Vi tilbyder også uddannelser, hvor du har mulighed for at fordybe dig i din helt særlige passion og blive en del af et fedt collegemiljø. På 3D College kan du udforske den digitale verden og blive klogere på webudvikling og animering, mens du på Kalø Økologisk Landbrugsskole kan blive klædt på til en hverdag med landbrug og fødevareproduktion.

VEJEN IND I GASTRONOMIENS VERDEN

Matti Hvilsted drømmer om at blive kok og have sin egen restaurant, og på VID Erhvervsuddannelser er han ved at dygtiggøre sig, så han en dag kan søge ind på kokkeskolen.

Noget af det første jeg lærte, og som jeg tit laver, er en champignonsovs. Det elsker jeg at lave, og det passer perfekt med nogle kartofler og et stykke kød. Når jeg er hjemme ved min far, laver jeg ret meget mad, og han har også indrømmet, at jeg er bedre til det end ham.

-  Matti Hvilsted, GF1 elev

Følg os På Instagram