VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

TEMADAG

Teamdag om kunderejsen i den digitale tidsalder

D. 15/9 var der temadag for GF1-eleverne på EUD/EUX-Business på VID Erhvervsuddannelser i Grenaa. Dagen bød på oplæg og øvelser om, hvordan virksomhederne arbejder med de digitale platforme og værktøjer i deres markedsføring, og hvordan man kommer i kontakt med potentielle kunder og i den digitale tidsalder. Det er en del af projektet ’Merkantil dannelse i et STEM perspektiv’, som laves i samarbejde med Videncenter for Digital Handel, der står for undervisningen.

– Jeg ved ikke helt, hvilken retning jeg vil tage endnu, men det har været spændende at høre om digital handel, og det er helt sikkert noget jeg vil tage med videre, siger Mie Bondo Pedersen fra 1.D

Det er ikke kun elever som Mie, der har fået noget ud af dagen, for når den digitale udvikling kører så stærkt, er det også vigtigt, at underviserne videreuddannes, og udvikler deres kompetencer indenfor det digitale.

– Morten Christoffersen og Flemming Jessen fra Videncenter for Digital Handel har fingeren på pulsen til daglig, og de er meget dygtige til den digitale del, så vi undervisere får også meget ud af at være med, siger Tina Madsen, underviser på VID Erhvervsuddannelser.

Udover at lære eleverne om virksomhedernes udnyttelse af brugerdata, handlede temadagen også om at give eleverne indsigt i, hvordan de som online forbrugere sætter spor på nettet, og det lod til at være noget af en øjenåbner for eleverne.

– Jeg vil gerne arbejde indenfor online handel, så jeg føler at dagen har været meget brugbar. Det har også været lidt skræmmende, men jeg kan godt se, at det er vigtigt for virksomhederne, så kan de komme ud til et bredere marked, siger Lucas Everland Klinkby fra 1.D.

Andre nyheder