VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Nye faglærte landmænd

Et stort tillykke til vores 2. Hovedforløbselever, som nu er faglærte landmænd! Vores elever fra vores Global Organic Farmer-klasse, har kombineret deres erfaring fra hele verden med den viden, vi tilbyder på Kalø, og er nu klar til at gå ud i verden og spille en aktiv rolle i landbruget. Vores EUX-elever har været en lille klasse, men med stor personlighed! De har sat deres præg på skolen, og skal begge ud og bidrage med deres evner og gode humør i det danske kvægbrug.

Vi siger også tillykke til vores elever på 1. Hovedforløb og Grundforløb. Vi er heldige at have meget varierede elever, men de kan alle samles om landbrug, og om at være med til at skabe et rigtig godt miljø på skolen.

Vi glæder os til at velkomme alle eleverne tilbage på skolen, og ønsker dem alt det bedste ude i deres fremtidige færden - og succes med deres læringspladser for dem, der ikke er helt faglærte endnu.

TILLYKKE