VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Robotter, hjemmesider, apps og sociale medier – fremtidens job

Den digitale udvikling buldrer frem og der er spændende jobs, når du har viden om sociale medier, hjemmesider, robotter og bæredygtighed, både nu og i fremtiden. Jobs som unge nemt kan søge med en business-uddannelse. Men de unge og deres forældre kender hverken til uddannelserne eller jobmulighederne, siger tre erhvervsskoler, som sammen slår på stortromme for de oversete merkantile erhvervsuddannelser, EUD- og EUX-business, med nyt 3-årigt projekt.

”Vi oplever, at hverken de unge eller deres forældre kender tilstrækkeligt til uddannelserne og jobmulighederne, når de træffer deres uddannelsesvalg. Derfor vil vi invitere alle optageområdets grundskoler på besøg til læringsdage, for klasser på både mellemtrinnet og udskolingen,” fortæller Klaus Vejlgaard Just, der er projektleder på EUD og EUX ved Campus Vejle.

Projektet, som hedder Fra grundskole til fremtidens business, støttes af Tietgenfonden med 3,2 mio. kroner og foregår i et samarbejde mellem Campus Vejle, Tietgenskolen i Odense og Viden Djurs i Grenå. I fællesskab med folkeskolerne vil de udvikle en række læringsforløb for folkeskolens mellemtrin samt 7. og 8. klassetrin. Læringsforløbene skal vise, hvad man kan komme til at arbejde med, når man vælger en uddannelse inden for kontor, handel og detail. Inden for alle tre områder kommer samfundet til at mangle faglært arbejdskraft, hvis ikke flere uddanner sig.

I læringsforløbene vil der være fokus på at inddrage teknologi, digitale kompetencer og bæredygtighed. Alle områder, som fylder meget i de brancher, der uddannes til. Konkret vil folkeskoleeleverne eksempelvis blive præsenteret for, hvordan man anvender sociale medier, videoproduktion, udvikling af hjemmesider og apps, anvendelsen af robotter og virtual reality (VR).