VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Nu kan du tilmelde dig EUD/EUX Business i Rønde

Fra august 2022 kan du tage en erhvervsuddannelse inden for handel, kontor og detail i Rønde. Det sker, når vores EUD/EUX Business flytter fra deres nuværende placering på Kalø til Skrejrupvej 9B i Rønde.

Her skal de bo under samme tag som HHX Rønde og indgå i det stærke fællesskab, der allerede er på stedet. Som elev på EUD/EUX Business kan du altså se frem til at blive en del af et inspirerende og aktivt studiemiljø med eleverne på handelsgymnasiet.

Find din uddannelse i Rønde

I første omgang kan du i Rønde starte på de to fagretninger EUD Business og EUX Business inden for kontor, handel og detail:
EUX Business (GF1)
EUD Business (GF1)

Fra januar 2023 vil det også være muligt at søge ind på GF2 samme sted:
Handelsuddannelsen (GF2)
Kontoruddannelsen (GF2)
Detailhandel (GF2)

Vil du starte på en af uddannelserne i Rønde? Læs mere om, hvordan du tilmelder dig her. Husk der er ansøgningsfrist d. 1. marts for start til august.

En flytning med mange fordele

Flytningen af til Rønde er ikke kun en gevinst for dig som elev. Det giver også mange fordele i forhold til samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Det kan du læse meget mere om her.