VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Aflysninger

Alle afdelinger under Viden Djurs holder principielt åbent alle hverdage.

Aflysninger

Alle afdelinger under Viden Djurs holder principielt åbent alle hverdage.

Ufremkommeligt vejr
I tilfælde af ufremkommeligt vejr skal du afgøre, om du kan komme frem. Du skal ikke udsætte dig for en unødvendig risiko. (Vær dog opmærksom på efterfølgende besvær, hvis det viser sig, at andre fra dit område møder uden besvær).

Hvis der f.eks. kommer snestorm midt på dagen, vil det blive besluttet, om undervisningen skal indstilles, og det vil i en sådan situation ligeledes blive meddelt, om skolen så er lukket den efterfølgende dag.

*) Er der tale om voldsom snestorm, der helt udelukker undervisning, vil vi forsøge at kontakte Østjyllands Radio samt Radio ABC og sideløbende indtale besked på skolens telefonsvarer (87 58 04 00), så lyt til disse!

Ligeledes vil vi bringe aflysninger på siden her.

Østjyllands Radio bringer aflysningerne første gang mellem kl. 6.10 og kl. 7.00. De gentages om muligt mellem kl. 7.10 og 7.30. Østjyllands Radio bringer også de tilsvarende aflysningerne på deres hjemmeside

Følg selv med i bustrafikken.

Følg osPå Instagram