VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Anders & Julius Mindefond uddeler 200.000 kr. til Kalø-elever

Stort tillykke til årets vindere af Anders og Julius' Mindefond Legat, Else Kettel Jacobsen og Karoline Marie Rasmussen! Søren Ryge kom traditionen tro forbi for at uddele det helt særlige legat og fortælle lidt om brødreparret, der har gjort det muligt. Og glæden var tydelig hos de to vindere! Efter uddelingen blev der snakket om kvæg og blomster, og de to vindere fik signeret bøger. 

Den ene vinder, Else Kettel Jacobsen, er tidligere elev på skolen, og blev faglært i 2019. Hun havde kvæg-speciale og har siden skoletiden arbejdet med økologiske kvier. Foruden ost har Else også lavet sæbe og andre produkter fra kvæg. Else vil også gerne have sin egen besætning af ammekøer.

Den anden vinder, Karoline Marie Rasmussen, er nuværende elev på skolen og har netop afsluttet 1. Hovedforløb som Global Organic Farmer. Hun har gjort sig særligt bemærket på skolen med hendes indgående viden og interesse for kvæg - og med hendes ost lavet på mælk fra skolens malkekøer. Karoline har været og skal igen i praktik på biodynamiske landbrug, hvor koen har en helt central rolle.

Et stort tillykke til Karoline og Else, som nu har mulighed for virkelig at dygtiggøre sig inden for faget!

Læs mere om de to vindere på Lokalavisen Norddjurs, som var forbi på dagen. 😊

Efter uddelingen blev der snakket om kvæg og blomster, og de to vindere fik signeret bøger.