VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Mindefondslegater til kvægnørdede Kalø-elever

Frida og Tom, som begge er faglærte landmænd fra Kalø, modtog årets legat fra Anders og Julius’ Mindefond i forbindelse med årets dimission.

Legatet består af et rummeligt beløb til at dygtiggøre sig inden for kvægavl for, og blev som altid uddelt af Søren Ryge.

Tom er franskmand og den første internationale modtager af legatet. Hans nære tilgang og passion for køer ligger meget tæt op ad den ånd, som brødreparret selv havde til deres dyr. Frida arbejder til daglig med malkekvæg og osteproduktion på en specialskole, hvor hendes interesse for kvæg også kommer andre til gode i hverdagen.

Vi elsker at se to velfortjente legater blive givet til vores elever, og håber at de får stor gavn af dem. Tillykke!