VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Selvevaluering

Viden Djurs arbejder løbende med selvevaluering af vores uddannelser for at vi til stadighed kan leve op til vores studerendes og virksomheders krav.

I selvevalueringen har vi fokus på følgende hovedtemaer

  • Processer i undervisningen
  • Medarbejdere
  • Mål og strategi
  • Udvikling og forbedring
  • Samarbejde

Læs skolens procedure for selvevaluering her.

 

VID Gymnasier

Medarbejdere og ledere på VID Gymnasier har for skoleåret 2023/24 valgt at arbejde med en række indsatser, som samlet skal være med til at styrke det faglige og sociale miljø på vores gymnasier i Grenaa og Rønde.

Tidligere selvevalueringshandlingsplaner:

VID Erhvervsuddannelser

Medarbejdere og ledere på VID Erhvervsuddannelser har for kalenderåret 2024 valgt at arbejde med en række indsatser, som samlet skal være med til at styrke det faglige og sociale miljø på vores erhvervsuddannelser i Grenaa, Kalø og Rønde.

Tidligere selvevalueringshandlingsplaner:

Følg os På Instagram