VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

VID Gymnasier & HF

På VID Gymnasier tilbyder vi en studentereksamen på både vores handelsgymnasium og tekniske gymnasium i Rønde eller Grenaa samt HF-enkeltfag i Grenaa og Hornslet. Uanset dine drømme og karriereambitioner er VID Gymnasier det ideelle udgangspunkt. Vi prioriterer din fremtid og udstyrer dig med nødvendige kompetencer til at forberede dig på videregående uddannelser.

VID Gymnasier & HF

På VID Gymnasier tilbyder vi en studentereksamen på både vores handelsgymnasium og tekniske gymnasium i Rønde eller Grenaa samt HF-enkeltfag i Grenaa og Hornslet. Uanset dine drømme og karriereambitioner er VID Gymnasier det ideelle udgangspunkt. Vi prioriterer din fremtid og udstyrer dig med nødvendige kompetencer til at forberede dig på videregående uddannelser.

Fremtidens gymnasium - HHX og HTX samt HF-enkeltfag

HHX er det merkantile og erhvervsrettede gymnasium, hvor du bliver undervist i områder som økonomi, handel, sprog og globale forhold, mens du på HTX kan blive klogere på områder som teknologi, naturvidenskab, IT, sundhed og spiludvikling. Begge uddannelser tager 3 år og giver dig en bred faglig viden som et godt fundament for dine karriemuligheder fremadrettet.

VID Gymnasier holder til i Grenaa, Rønde og Hornslet. I Grenaa ligger handelsgymnasiet og det tekniske gymnasium under samme tag, hvilket skaber et helt særligt studiemiljø for dig som elev. Du har også mulighed for at tage HHX-uddannelsen i Rønde. Her møder du et afslappet studiemiljø, hvor både faglighed og fællesskab er i fokus.

HF: En fleksibel gymnasieuddannelse

Fra foråret 2024 udbyder vi HF-enkeltfag i både Grenaa og Hornslet.

Her kan din uddannelse skræddersyes efter dine behov, så du kan søge ind på drømmeuddannelsen. På HF-enkeltfag er det muligt at sammensætte en hel HF eller en fagpakke, der giver adgang til at søge optagelse på de videregående uddannelser.

 

Studieretninger på VID Gymnasier

Uanset om du tager HHX eller HTX, kan du på VID Gymnasier vælge mellem et bredt udvalg af studieretninger, så din uddannelse bliver målrettet, det du drømmer om. Studieretningen danner grundlaget for undervisningen og kobler fagene sammen om et fælles emne.

HHX Studieretninger

Marketing og Business - Global - International

HTX Studieretninger

Sport science - Bioscience - Teknologi - Game ART og Game IT på Game College

Med en studenterhue i hånden fra HHX eller HTX står du med mange muligheder fremadrettet. Begge uddannelser giver dig adgang til en lang række af videregående uddannelser på f.eks. professionshøjskoler, erhvervsakademier og på universitetet.

Gymnasium med kostafdeling i Grenaa 

Vi er et gymnasium med kostafdeling, hvor du kan opleve et berigende kostskole miljø som elev på vores campus. Her bor du side om side med andre engagerede unge, der også tager deres uddannelse på Viden Djurs. Vores kostafdeling tilbyder en tryg atmosfære, der minder om efterskolemiljøet, hvor du kan koncentrere dig om din uddannelse og samtidig nyde et inkluderende socialt fællesskab.

Mens du tager din gymnasiale uddannelse, har du mulighed for at dyrke din helt særlige interesse. På vores college-tilbud Brazil Football College og Game College kan du kombinere din uddannelse med din passion for fodbold eller spiludvikling. 

Læs mere om vores campus

HTX GRENAA STARTEDE DRØMMENE

Det videnskabelige har altid interesseret Emma Bisbo, så HTX var det helt rigtige sted for hende. Det gav adgang og gode forudsætninger til at søge ind på hendes drømmeuddannelse som sygeplejerske.

Hvis man vælger HTX på Viden Djurs, bliver man klædt godt på til fremtiden, og undervisningen man får giver et godt grundlag for at blive uddannet til noget større, og kunne arbejde med mange mennesker på et rigtigt arbejde. Det er nemt at overføre til det virkelige liv

- Emma Bisbo, tidligere elev.

Følg HHX Rønde På Instagram