VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Efteruddannelse

Har du brug for nye kompetencer? Tag en efter- eller videreuddannelse, der udvikler og styrker din faglighed og gør dig i stand til at løse nye opgaver. Hos Viden Djurs tilbyder vi forskellige kurser og forløb tilpasset netop dine behov.

Efteruddannelse

Har du brug for nye kompetencer? Tag en efter- eller videreuddannelse, der udvikler og styrker din faglighed og gør dig i stand til at løse nye opgaver. Hos Viden Djurs tilbyder vi forskellige kurser og forløb tilpasset netop dine behov.

Tag en efter- og videreuddannelse

Måske har du netop skiftet branche og har brug for nye værktøjer, eller måske er du på udkig efter nye kompetencer for at kunne følge med udviklingen på arbejdsmarkedet. Uanset din situation kan du med en efteruddannelse dygtiggøre og udvikle dig sideløbende med dit arbejde.

Med en efter- og videreuddannelse bliver du klædt på til at løse fremtidens udfordringer inden for netop din branche. Du får ny viden og nye redskaber, som kan være med til at forbedre udbyttet af dit daglige arbejde.

Har du ønsker til deltagelse i konkrete AMU-kurser efter behov, så kontakt uddannelsessekretær Anja Sørensen på ans@videndjurs.dk eller 8758 0406.

Læs mere om AMU-efteruddannelse her

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Anja Sørensen på 8758 0406 eller ans@videndjurs.dk for at høre mere om dine muligheder for efter- og videreuddannelse på Viden Djurs.

Vi hjælper dig med at sammensætte et kursusforløb, der passer til dine behov og ønsker og giver dig den faglige udvikling du har brug for.

Kontakt os

Følg osPå Instagram