VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Sport i skolen, Rønde

På HHX Rønde dyrker de fleste sport i skoletiden. Vi har flere linjer, som ud over en kompetencegivende studentereksamen giver dig et spændende gymnasiemiljø med fokus på sundhed og sport.

Sport i skolen, Rønde

På HHX Rønde dyrker de fleste sport i skoletiden. Vi har flere linjer, som ud over en kompetencegivende studentereksamen giver dig et spændende gymnasiemiljø med fokus på sundhed og sport.

Kombiner sport og skole i Rønde

Vi tror på, at vi via aktiviteter, der ikke kun foregår i et klasselokale, kan skabe et langt bedre studiemiljø. Gennem sporten kommer vi tættere på hinanden, og vi udvikler os ikke kun fagligt, men også på andre niveauer.

For mig var Rønde HHX den bedste løsning, da jeg kunne få det bedste af begge verdener: Jeg kunne slippe for naturfagene og spille fodbold i skoletiden. Jeg fik et rigtig godt kammeratskab, hvor der var plads til alle og sjov. Og så gav min deltagelse i elevrådet en tro på, at jeg kan ændre ting, så længe jeg kæmper for det.

- Morten Henriksen, tidligere elev.

Følg HHX Rønde På Instagram