VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

College tilbud på Viden Djurs

Bliv en del af et særligt studiemiljø
Hos Viden Djurs har du mulighed for at blive en del af et fedt collegemiljø og få endnu mere ud af din uddannelse både fagligt og personligt. Vi har fire forskellige collegetilbud, der på hver sin måde kan give dig en helt speciel studietid med faglig fordybelse, inspirerende fællesskaber og personlig udvikling.

Kombiner din uddannelse og din passion
Brænder du for fodbold? Med vores collegetilbud får du en aktiv hverdag, hvor du kan du fordybe dig i din særlige interesse og samtidig tage en ungdomsuddannelse, der giver dig mange muligheder fremadrettet.

På Brazil Football College kan du kombinere din uddannelse på Viden Djurs i Grenaa med flere ugentlige træninger og blive en del af et fedt fællesskab omkring sporten. Her får du tiden til at udvikle dig inden for din sportsgren, mens du uddanner dig og skaber et godt fundament for fremtiden.

Erhvervsuddannelser udover det sædvanlige
Vores 3D College er det eneste af sin slags i Danmark. Her kan du tage erhvervsuddannelsen til webudvikler eller i digital media. Vi er specialister i arbejdet med grafik og animering, og giver dig de bedste rammer, for at du kan dygtiggøre dig inden for området. På 3D College har du virkelig mulighed for at nørde igennem og lege med detaljerne.

På Kalø Økologisk Landbrugsskole kan du fordybe dig i landbrug og fødevareproduktion. Her bliver du en del af et internationalt miljø, hvor du bliver klogere på planteavl og dyr. Som elev på Kalø Økologisk Landbrugsskole bor du side om side med dine klassekammerater, og sammen passer i skolelandbruget som en del af jeres uddannelse.

Bo på college og få venskaber for livet
At bo på college er en særlig tid, hvor du bliver en del af et helt unikt fællesskab. Du lærer at tage ansvar for din egen hverdag, og samtidig bor du i trygge rammer, hvor du kan fordybe dig i det, du brænder for. På college får du venskaber, der varer ved hele livet, når I deler dagligdagen og dyrker jeres fælles interesse.

KASPER HAR NØRDET IGENNEM PÅ 3D COLLEGE

Det er det eneste sted jeg nogensinde har været, hvor jeg har haft fornemmelsen – Ah, jeg har fundet mit folk. Det er her jeg hører til. At have en hel skole og en hel uddannelse, der er fyldt med den slags mennesker, det kan godt være lidt overvældende, men det er rart at føle, at det er her jeg hører til

Det er det eneste sted jeg nogensinde har været, hvor jeg har haft fornemmelsen – Ah, jeg har fundet mit folk. Det er her jeg hører til. At have en hel skole og en hel uddannelse, der er fyldt med den slags mennesker, det kan godt være lidt overvældende, men det er rart at føle, at det er her jeg hører til.

- Kasper Hjelmager, 3D College

Følg os På Instagram