VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Sådan søger du om optagelse

På VID Erhvervsuddannelser kan du tage en erhvervsuddannelse og blive klædt på til en hverdag, hvor du bruger både hoved og hænder. Vi tilbyder et væld af erhvervsuddannelser inden for forskellige områder. Søg om optagelse på VID erhvervsuddannelser og få den fremtid, som du drømmer om.

Optagelse og adgangskrav
Du søger om optagelse på VID Erhvervsuddannelser på www.optagelse.dk. Er der plads på den ønskede uddannelse, kan du dog søge helt frem til uddannelsesstart. Kontakt en studievejleder hvis du har spørgsmål til, hvordan du tilmelder dig.

For at blive optaget på en erhvervsuddannelse, skal du opfylde en række adgangskrav. Du kan læse mere om adgangskravene her.

Hvis du søger om optagelse på en af vores uddannelser på 3D College eller Kalø Økologisk Landbrugsskole, eller hvis du ønsker at kombinere din uddannelse med et af vores andre collegetilbud, skal du være opmærksom på, at du derudover skal udfylde en særskilt tilmeldingsformular. Læs mere om dette under det enkelte tilbud, som du finder under fanen "optagelse collegetilbud".

Spørgsmål
Har du spørgsmål til vores uddannelser eller til ansøgningsprocessen på VID Erhvervsuddannelser, er du velkommen til at kontakte vores studievejledere, der kan hjælpe dig på rette vej. Nedenfor finder du links til studievejlederne på vores forskellige afdelinger under VID Erhvervsuddannelser.

METTE ÅBNEDE DØREN TIL RESTEN AF SIT LIV PÅ EUX BUSINESS

Mette Skajbæk savnede flere muligheder i sit fremtidige arbejdsliv, og på EUX Business fandt hun det hun søgte. Kontoruddannelse, kan lede dig i mange retninger, og giver et grundlag at bygge videre på. Mette oplevede en skoletid, hvor der blev taget hensyn til den enkeltes behov, og hvor hun kunne udvikle sine kompetencer i et mangfoldigt studiemiljø.

Jeg har fået en masse faglige kompetencer med mig, men har helt klart også haft en personlig og social udvikling, fordi jeg har gået i klasse med mange forskellige mennesker, og på en skole med en masse andre erhvervsuddannelser.

- Mette Skajbæk, Business elev.

Følg os På Instagram