VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Søg på videndjurs.dk

Uddannelsesmesser

Mød os på uddannelsesmesser
I løbet af året deltager Viden Djurs på flere uddannelsesmesser. Her kan du høre mere om vores uddannelser og blive klogere på dine muligheder.

Du kan møde elever, undervisere og studievejledere, der kan fortælle dig mere om undervisningen, studiemiljøet og dine karrieremuligheder. Formålet med uddannelsesmesserne er at klæde dig på til at vælge den rette ungdomsuddannelse for dig.

Du kan møde os på følgende lokale uddannelsesmesser på Djursland:

  • Den 4. november 2021 i Grenaa Idrætscenter
  • Den 25. november 2021 i Rønde Idrætscenter


Du kan møde os på følgende landsdækkende messer:

  • Den 3. november 2021 i Arena Randers med 3D College
  • Den 10. november 2021 til uddannelses Jump i DGI-huset Vejle med Game College, 3D College, Brazil Football College, E-sport College og Kalø Økologiske landbrugsskole
  • Den 24. november 2021 til uddannelsesmesse på Skanderborg Fælled med Game College, 3D College, Brazil Football College og E-sport College


Du kan møde Game College, 3D College, Brazil Football College og E-sport College på følgende Efterskole messer:


Du kan møde os til følgende events:

Følg os På Instagram