VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Skolehjem/Campus - Dit hjem under uddannelse

Som elev på vores skolehjem eller campus bor du sammen med andre unge, der også er ved at tage en uddannelse ved Viden Djurs. Et ophold på skolehjem eller campus minder lidt om at være på efterskole. Det er et trygt sted, hvor du kan fokusere på din uddannelse og samtidig være en del af et socialt miljø. Køkkenet serverer lækker mad hver dag, og medarbejderne sørger for, at du får en god og aktiv dagligdag.

For dig der tager en erhvervsuddannelse
Vores skolehjem er for dig der tager en erhvervsuddannelse. Du er berettiget til at bo på skolehjem, hvis du har mere end fem kvarters transporttid mellem din bopæl og dit uddannelsessted. Hvis du er under 18 år, er det gratis for dig at bo på skolehjemmet, mens prisen er 612 kr. pr. uge, hvis du er over 18 år. Vi har tre forskellige skolehjem på Viden Djurs. Hvilket du skal bo på, afhænger af din uddannelse.

For dig der går på en gymnasial uddannelse
Hvis du vælger en gymnasial uddannelse på Viden Djurs har du mulighed for at tilkøbe kost og logi hos vores samarbejdspartner Campus Djursland. Her bor du på et to-mands værelse og får fire måltider om dagen. Læs mere om denne mulighed under fanen "Campus Djursland" ovenfor.

Flyt hjemmefra uden at være alene
Ved at bo på skolehjem eller campus, får du mulighed for at rykke teltpælene op hos mor og far og i stedet bo i et stort fællesskab med andre unge. Her er I ikke blot fælles om det faglige, men også om det sociale. Et skolehjem er et sted fuld af liv, sjov, gode venner og lækre faciliteter. Det er her, du spiser, sover, hænger ud og skaber gode minder.

Du bliver en del af et sundt og godt studiemiljø, hvor der er fokus på din trivsel. En velfungerende hverdag er afgørende for din faglige udvikling. Derfor lægger vi ved Viden Djurs stor vægt på, at du trives både på din uddannelse, og der hvor du bor.

Vi hjælper dig på vej
At bo på skolehjem eller campus er en god måde at prøve kræfter med livet væk hjemmefra. Her kan du tage en god faglig uddannelse og samtidig få en masse nye venner. Du har selv ansvaret for din hverdag, men der er masser af hjælp at hente til praktiske gøremål og andre udfordringer, der kan være, når man flytter væk hjemmefra.

Køkkenet serverer sunde og nærende måltider fire gange om dagen, og vi har et aktivitetsråd som står for at arrangere aktiviteter og fredagscafé. Derudover har vi en studievejleder og SPS ansat som kan hjælpe dig, hvis du har personlige eller faglige udfordringer, ligesom der på alle uddannelser er ansat mentorer.

Ingen kære mor på Campus

Med en drøm om at blive professionel fodboldspiller i bagagen er Christian Jensen fra Varde flyttet til Grenaa for at kunne dyrke sin sport på et højt niveau og samtidigt få sig en uddannelse. 

Fra den første dag jeg mødte, føltes det som om, vi havde snakket sammen i lang tid. Vi snakkede meget let sammen, og vi var allerede ude og spille fodbold den første dag. Nu er vi jo inde på hinandens værelser og laver alt sammen

- Christian Jensen, elev på Brazil Football College

Følg os På Instagram