VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Nyttig viden - Brazil Football College

Uddannelsesmuligheder

Du kan kombinere træningen på Brazil Football College med vores gymnasieuddannelser HHX og HTX:

For elever på nedenstående uddannelser kan der  laves løsninger for deltagelse i Brazil Football College. Det kræver, at du kontakter en studievejleder på uddannelserne og tager en snak om dine muligheder.

Økonomi

Det er gratis at gå på Brazil Football College, medmindre du kombinerer deltagelsen med vores tilbud om kost og logi. Prisen for dette varierer alt efter, hvilken uddannelse du vælger. Du kan læse mere om denne mulighed under fanen ”Campus og skolehjem”.

Uanset hvilken uddannelse du vælger, er du SU-berettiget, når du er fyldt 18 år.

Studieture

Hvis du vælger at kombinere Brazil Football College med en uddannelse på HHX eller HTX, har du mulighed for at komme på en helt unik studietur til Brasilien. Turen indeholder træning og kampe på et brasiliansk fodboldakademi samt kulturelle oplevelser i bl.a. Rio de Janeiro.

Denne studietur er et tilvalg, som du betaler til hver måned i løbet af uddannelsen.

Pris: 500 kr. pr. måned

Træninsgtider

På Brazil Football College er der tre ugentlige træninger. De ligger på følgende tidspunkter:

 • Mandag kl. 16.00 – 17.30
 • Tirsdag kl. 08.15 – 09:50
 • Torsdag kl. 08.15 – 09:50

Trænerne

Der er tilknyttede brasilianske trænere med høj faglighed til Brazil Football College. De sikrer, at du får fodboldtræning på højt niveau både fysisk, teknisk og taktisk.

Felipe Soares:

 • Træner for drengene
 • Tidligere ungdomslandsholdsspiller for Brasilien og professionel i flere europæiske topklubber
 • Træner for FC Djursland.

Raphael De Vecchi:

 • Træner for pigerne
 • Uddannet fysisk træner med fokus på skadesforbyggende træning

Robin Arvid:

 • Målmandstræner
 • Koordinator for Brazil Football College

 

Fokusområder

Teknik
Teknisk træning er omdrejningspunktet for langt de fleste af vores træningsøvelser. Kvaliteten af dine berøringer, afleveringer og afslutninger kan måles på dine tekniske færdigheder, derfor indgår tekniske øvelser og koordination i alle træningspas.

Taktik
Vi fokuserer på den individuelle spillers spilforståelse. Den taktiske træning sker gennem specifikke øvelser på banen med bold. Op til vores deltagelse i skoleturneringerne vil vi desuden fokusere på det holdtaktiske.

Fysik
Styrke er et afgørende parameter i fodbold i dag. Med en god fysik kan du være din modstander overlegen og undgå skader. Med minimum tre træningspas om ugen udover din klubtræning forventer vi, at du hurtigt finder din topform og opbygger den nødvendige styrke.

Mentalitet
At lykkes som fodboldspiller kræver en god mentalitet. Derfor fokuserer vi på, at du udviser disciplin, tager initiativ, tager ansvar og indgår i fællesskabet. Vi arbejder med dine styrker og svagheder både som individuel fodboldspiller og som en del af en samlet trup.

Kultur
Vi ønsker at skabe et træningsmiljø, hvor der er plads til at drømme stort. Vi tror på dig og dit potentiale. Samtidig er der plads til, at du begår fejl og lærer af dem. Til gengæld forventer vi, at du yder dit bedste til træningen. På den måde kan vi sammen udvikle dig til en bedre fodboldspiller.

Futsal
Vi tror på, at Futsal med sin tunge bold og sit høje tempo vil øge dine tekniske færdigheder og din spilintelligens på den store bane. I vintermånederne fokuserer vi derfor på futsaltræning. Her træner vi to gange om ugen futsal indenførs.

Fodbold for både drenge og piger

Brazil Football College er for både drenge og piger, det vigtigste er blot din interesse for fodbold og din lyst til at blive en bedre fodboldspiller.

Alle elever på Brazil Football College træner samtidig, men opdeles i piger og drenge. Der kan dog forekomme træninger, hvor vi alle træner sammen.

Prøvetræning i udlandet

To gange om året udvælger trænerteamet to spillere, der får chancen for at prøve sig af i udlandet. Det sker i efterårsferien og i vinterferien.

Prøvetræningsopholdet foregår i en klub på højt niveau, hvor de to spillere kommer med på et ungdomshold med mulighed for at vise deres niveau frem for trænerne. Det kunne være i klubber som Rayo Vallecano, Athletico Madrid eller Deportivo La Coruna. Her kan du prøve talentet af og se, hvor langt det kan bære.

Futsal

I vintermånederne, når frost og sne gør det svært at træne udendørs, fokuserer vi på futsal, som vi træner indendørs til de to ugentlige morgentræninger.

Futsal er en integreret del af den brasilianske fodboldkultur. Det er her, at store stjerner som Ronaldinho og Neymar har taget deres første driblinger. Vi tror på, at træningen i futsal er med til at gøre dig til en bedre fodboldspiller på den store udendørs bane. Her udvikler du dine tekniske færdigheder og styrker din spilforståelse.

Vi har tilmeldt ét herrehold i 1. division, der er den anden bedste futsalrække i Danmark.

 

Handelsskole DM

To gange om året deltager vi i DM for handelsskoler. Det foregår både indendørs og udendørs. I 2019 vandt vi DM indendørs for drenge.

Faciliteter

På Brazil Football College træner vi på nogle af landets bedste fodboldbaner, som plejes og vedligeholdes af Grenaa idrætscenter. I vinterhalvåret træner vi på en moderne kunstgræsbane samt indendørs i en idrætshal.

Efter kampe er det muligt at restitutionstræne i svømmehallen, der tilhører Grenaa Idrætscenter. Desuden er det muligt at tilkøbe medlemskab af fitness.

Alle faciliteterne ligger samlet og med kort afstand til uddannelsesstederne, så det er nemt at komme rundt i hverdagen.

Klubsamarbejde

På Brazil Football College deltager vi i skoleturneringer to gange om året. Samtidig opfordrer vi alle vores elever til at spille på et klubhold. På herresiden tilbyder den lokale klub Grenaa IF Fodbold et elitemiljø på førsteholdet for både senior- og ungdomsspillere.

Det er naturligvis også muligt at spille i en anden klub, hvis du ønsker det.

Flyt hjemmefra

Hvis du gerne vil have endnu mere ud af din tid på Brazil Football College, kan du kombinere din uddannelse og træning med vores tilbud om kost og logi. Du har mulighed for at bo på Campus Djursland og blive en del af et fedt miljø med en masse andre unge elever.

Du har selvfølgelig også mulighed for selv at arrangere, hvor og hvordan du vil bo. I Grenaa finder du mange egnede studielejligheder og ungdomsboliger. En del af dem administreres af boligselskabet B45.

Campus Djursland

Som elev på Brazil Football College har du mulighed for at bo på kollegie og blive en del af et unikt collegemiljø i Grenaa.

Du tilkøber en pakke med kost og logi ved vores samarbejdspartner Campus Djursland. Her bor du på tomandsværelser med fuld kost og logi. Derudover kan du deltage i en række sociale arrangementer. Der bliver blandt andet afholdt hyggeaftener med FIFA og vist Champions League kampe på storskærm.

Pris: 4.050 kr. pr. måned.

Tager du en erhvervsuddannelse, og har du mere end fem kvarters transport til uddannelsesstedet, kan du være skolehjemsberettiget. 

Optagelse

For at blive en del af Brazil Football College skal du søge om optagelse på den uddannelse, du gerne vil tage. 

Hvis du allerede er startet på din uddannelse ved Viden Djurs og gerne vil være en del af Brazil Football College, kan du kontakte vores koordinator Robin og få vejledning.

Her træner vi

Al træning på Brazil Football College foregår på faciliteterne i og omkring Grenaa Idrætscenter, som du finder på Ydesvej 2, 8500 Grenaa

Åbent Hus

Du kan høre mere om Brazil Football College, når vi afholder Åbent Hus på vores uddannelser i Grenaa.

 • Torsdag d. 14. november 2024, 15:00-18:00
 • Lørdag d. 25. januar 2025, 10:00-14:00

Adresse: VID Gymnasier, N.P. Josiassensvej 44E, 8500 Grenaa

Læs mere om Åbent Hus her

Uddannelsesmesser

Du kan møde Brazil Football College på flere uddannelsesmesser. Her kan du høre mere om dine muligheder for at blive en del af træningen.

Læs mere om uddannelsesmesser her

Brobygning

Som elev i folkeskolen har du mulighed for at komme i brobygning på Viden Djurs, herunder Brazil Football College. Her får du indblik i hverdagen med undervisning og fodboldtræning.

 • 8. klasse: uge 9, 10 og 11
 • 9. klasse: uge 43 og 44
 • 10. klasse: uge 45 og 47

Læs mere om brobygning her

Følg os på de Sociale Medier

På vores sociale medier kan du følge med i, hvad der sker på Brazil Football College. Her opdaterer vi løbende med nyheder og informationer om forskellige arrangementer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med information om uddannelsen og kommende arrangementer

Om uddannelsen

Uddannelsesmuligheder

Du kan kombinere træningen på Brazil Football College med vores gymnasieuddannelser HHX og HTX:

For elever på nedenstående uddannelser kan der  laves løsninger for deltagelse i Brazil Football College. Det kræver, at du kontakter en studievejleder på uddannelserne og tager en snak om dine muligheder.

Økonomi

Det er gratis at gå på Brazil Football College, medmindre du kombinerer deltagelsen med vores tilbud om kost og logi. Prisen for dette varierer alt efter, hvilken uddannelse du vælger. Du kan læse mere om denne mulighed under fanen ”Campus og skolehjem”.

Uanset hvilken uddannelse du vælger, er du SU-berettiget, når du er fyldt 18 år.

Studieture

Hvis du vælger at kombinere Brazil Football College med en uddannelse på HHX eller HTX, har du mulighed for at komme på en helt unik studietur til Brasilien. Turen indeholder træning og kampe på et brasiliansk fodboldakademi samt kulturelle oplevelser i bl.a. Rio de Janeiro.

Denne studietur er et tilvalg, som du betaler til hver måned i løbet af uddannelsen.

Pris: 500 kr. pr. måned

det sportslige

Træninsgtider

På Brazil Football College er der tre ugentlige træninger. De ligger på følgende tidspunkter:

 • Mandag kl. 16.00 – 17.30
 • Tirsdag kl. 08.15 – 09:50
 • Torsdag kl. 08.15 – 09:50

Trænerne

Der er tilknyttede brasilianske trænere med høj faglighed til Brazil Football College. De sikrer, at du får fodboldtræning på højt niveau både fysisk, teknisk og taktisk.

Felipe Soares:

 • Træner for drengene
 • Tidligere ungdomslandsholdsspiller for Brasilien og professionel i flere europæiske topklubber
 • Træner for FC Djursland.

Raphael De Vecchi:

 • Træner for pigerne
 • Uddannet fysisk træner med fokus på skadesforbyggende træning

Robin Arvid:

 • Målmandstræner
 • Koordinator for Brazil Football College

 

Fokusområder

Teknik
Teknisk træning er omdrejningspunktet for langt de fleste af vores træningsøvelser. Kvaliteten af dine berøringer, afleveringer og afslutninger kan måles på dine tekniske færdigheder, derfor indgår tekniske øvelser og koordination i alle træningspas.

Taktik
Vi fokuserer på den individuelle spillers spilforståelse. Den taktiske træning sker gennem specifikke øvelser på banen med bold. Op til vores deltagelse i skoleturneringerne vil vi desuden fokusere på det holdtaktiske.

Fysik
Styrke er et afgørende parameter i fodbold i dag. Med en god fysik kan du være din modstander overlegen og undgå skader. Med minimum tre træningspas om ugen udover din klubtræning forventer vi, at du hurtigt finder din topform og opbygger den nødvendige styrke.

Mentalitet
At lykkes som fodboldspiller kræver en god mentalitet. Derfor fokuserer vi på, at du udviser disciplin, tager initiativ, tager ansvar og indgår i fællesskabet. Vi arbejder med dine styrker og svagheder både som individuel fodboldspiller og som en del af en samlet trup.

Kultur
Vi ønsker at skabe et træningsmiljø, hvor der er plads til at drømme stort. Vi tror på dig og dit potentiale. Samtidig er der plads til, at du begår fejl og lærer af dem. Til gengæld forventer vi, at du yder dit bedste til træningen. På den måde kan vi sammen udvikle dig til en bedre fodboldspiller.

Futsal
Vi tror på, at Futsal med sin tunge bold og sit høje tempo vil øge dine tekniske færdigheder og din spilintelligens på den store bane. I vintermånederne fokuserer vi derfor på futsaltræning. Her træner vi to gange om ugen futsal indenførs.

Fodbold for både drenge og piger

Brazil Football College er for både drenge og piger, det vigtigste er blot din interesse for fodbold og din lyst til at blive en bedre fodboldspiller.

Alle elever på Brazil Football College træner samtidig, men opdeles i piger og drenge. Der kan dog forekomme træninger, hvor vi alle træner sammen.

Prøvetræning i udlandet

To gange om året udvælger trænerteamet to spillere, der får chancen for at prøve sig af i udlandet. Det sker i efterårsferien og i vinterferien.

Prøvetræningsopholdet foregår i en klub på højt niveau, hvor de to spillere kommer med på et ungdomshold med mulighed for at vise deres niveau frem for trænerne. Det kunne være i klubber som Rayo Vallecano, Athletico Madrid eller Deportivo La Coruna. Her kan du prøve talentet af og se, hvor langt det kan bære.

Futsal

I vintermånederne, når frost og sne gør det svært at træne udendørs, fokuserer vi på futsal, som vi træner indendørs til de to ugentlige morgentræninger.

Futsal er en integreret del af den brasilianske fodboldkultur. Det er her, at store stjerner som Ronaldinho og Neymar har taget deres første driblinger. Vi tror på, at træningen i futsal er med til at gøre dig til en bedre fodboldspiller på den store udendørs bane. Her udvikler du dine tekniske færdigheder og styrker din spilforståelse.

Vi har tilmeldt ét herrehold i 1. division, der er den anden bedste futsalrække i Danmark.

 

Handelsskole DM

To gange om året deltager vi i DM for handelsskoler. Det foregår både indendørs og udendørs. I 2019 vandt vi DM indendørs for drenge.

Faciliteter

På Brazil Football College træner vi på nogle af landets bedste fodboldbaner, som plejes og vedligeholdes af Grenaa idrætscenter. I vinterhalvåret træner vi på en moderne kunstgræsbane samt indendørs i en idrætshal.

Efter kampe er det muligt at restitutionstræne i svømmehallen, der tilhører Grenaa Idrætscenter. Desuden er det muligt at tilkøbe medlemskab af fitness.

Alle faciliteterne ligger samlet og med kort afstand til uddannelsesstederne, så det er nemt at komme rundt i hverdagen.

Klubsamarbejde

På Brazil Football College deltager vi i skoleturneringer to gange om året. Samtidig opfordrer vi alle vores elever til at spille på et klubhold. På herresiden tilbyder den lokale klub Grenaa IF Fodbold et elitemiljø på førsteholdet for både senior- og ungdomsspillere.

Det er naturligvis også muligt at spille i en anden klub, hvis du ønsker det.

campus og skolehjem

Flyt hjemmefra

Hvis du gerne vil have endnu mere ud af din tid på Brazil Football College, kan du kombinere din uddannelse og træning med vores tilbud om kost og logi. Du har mulighed for at bo på Campus Djursland og blive en del af et fedt miljø med en masse andre unge elever.

Du har selvfølgelig også mulighed for selv at arrangere, hvor og hvordan du vil bo. I Grenaa finder du mange egnede studielejligheder og ungdomsboliger. En del af dem administreres af boligselskabet B45.

Campus Djursland

Som elev på Brazil Football College har du mulighed for at bo på kollegie og blive en del af et unikt collegemiljø i Grenaa.

Du tilkøber en pakke med kost og logi ved vores samarbejdspartner Campus Djursland. Her bor du på tomandsværelser med fuld kost og logi. Derudover kan du deltage i en række sociale arrangementer. Der bliver blandt andet afholdt hyggeaftener med FIFA og vist Champions League kampe på storskærm.

Pris: 4.050 kr. pr. måned.

Tager du en erhvervsuddannelse, og har du mere end fem kvarters transport til uddannelsesstedet, kan du være skolehjemsberettiget. 

praktisk info

Optagelse

For at blive en del af Brazil Football College skal du søge om optagelse på den uddannelse, du gerne vil tage. 

Hvis du allerede er startet på din uddannelse ved Viden Djurs og gerne vil være en del af Brazil Football College, kan du kontakte vores koordinator Robin og få vejledning.

Her træner vi

Al træning på Brazil Football College foregår på faciliteterne i og omkring Grenaa Idrætscenter, som du finder på Ydesvej 2, 8500 Grenaa

Åbent Hus

Du kan høre mere om Brazil Football College, når vi afholder Åbent Hus på vores uddannelser i Grenaa.

 • Torsdag d. 14. november 2024, 15:00-18:00
 • Lørdag d. 25. januar 2025, 10:00-14:00

Adresse: VID Gymnasier, N.P. Josiassensvej 44E, 8500 Grenaa

Læs mere om Åbent Hus her

Uddannelsesmesser

Du kan møde Brazil Football College på flere uddannelsesmesser. Her kan du høre mere om dine muligheder for at blive en del af træningen.

Læs mere om uddannelsesmesser her

Brobygning

Som elev i folkeskolen har du mulighed for at komme i brobygning på Viden Djurs, herunder Brazil Football College. Her får du indblik i hverdagen med undervisning og fodboldtræning.

 • 8. klasse: uge 9, 10 og 11
 • 9. klasse: uge 43 og 44
 • 10. klasse: uge 45 og 47

Læs mere om brobygning her

Følg os på de Sociale Medier

På vores sociale medier kan du følge med i, hvad der sker på Brazil Football College. Her opdaterer vi løbende med nyheder og informationer om forskellige arrangementer.

kontakt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med information om uddannelsen og kommende arrangementer