VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Oplæring

Når du er i skoleoplæring, fungerer VID Skoleoplæring som din virksomhed/uddannelsessted Her bliver du oplært i de arbejdsopgaver, som hører til den uddannelse, du går på.

Du møder på arbejde i skoleoplæringscentret og har en arbejdsdag – helt ligesom i en almindelig virksomhed. Som udgangspunkt er skoleoplæringen midlertidig, og mens du er i et forløb hos os, skal du stadig være aktiv for at få en læreplads (uddannelsesaftale) med en virksomhed.

Det at være i skoleoplæring er en helt unik mulighed for at fortsætte din uddannelse og erstatter at være ansat som elev i en virksomhed.

Der er tale om et ansættelseslignende forhold, hvor du dog ikke har tre måneders prøvetid, som du ville have haft i en virksomhed.

VID Skoleoplæring har butik, kontorfaciliteter og værksteder, som ligner virksomhedens. Her lærer at løse konkrete arbejdsopgaver, fx sælge varer, servicere kunder, bruge værktøj osv., alt efter hvilken erhvervsuddannelse, du er i gang med.

Ind imellem din praktiske skoleoplæring skal du også have skoleperioder med teori på en erhvervsskolen. Er du smed eller industrioperatør foregår dette på Viden Djurs, og for detail-, handels- og kontoruddannelserne foregår det i samarbejde med Aarhus Business College. Varigheden af skoleperioderne afhænger af din uddannelse.

Følg os På Instagram