VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) TIl dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi sætter fokus på din udvikling og gør dig klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.
10KCD, Grenaa EUD10, Kalø

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College Danish Horse College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Søg på videndjurs.dk

Digital media

Uddannelsen i digital media er for dig, der gerne vil arbejde med fremtidens digitale medier. Uddannelsen åbner dine døre til en fremtid inden for spilindustrien, reklameverden eller webbranchen og klæder dig på til at arbejde med lyd, video, animation, tekst og grafik. 

Digital media

Uddannelsen i digital media er for dig, der gerne vil arbejde med fremtidens digitale medier. Uddannelsen åbner dine døre til en fremtid inden for spilindustrien, reklameverden eller webbranchen og klæder dig på til at arbejde med lyd, video, animation, tekst og grafik. 

Uddannelsen digital media

På uddannelsen digital media arbejder du både teknisk, innovativt og kreativt. Her lærer du at designe, programmere og kode, og du bliver undervist i 3D-modellering, animering, grafik, video og lyd. På den måde bliver du klædt på til at udvikle digitale produkter, der fanger kundernes opmærksomhed og skaber den rette digitale oplevelse.

At arbejde med digitale medier og animationer er et teknisk håndværk, der kræver øvelse. Derfor bliver du i løbet af uddannelsen trænet i at omsætte din viden til virkelige produkter og løsninger, når vi arbejder ved computeren med forskellige projekter. På uddannelsen arbejder vi også tæt sammen med virksomheder, og du er undervejs i praktik, på den måde bliver du rustet til at bruge dine kompetencer i erhvervslivet efterfølgende.

Grundforløb 1

Grundforløb 1 varer 20 uger. Her opnår du brede erhvervsfaglige kompetencer og bliver klædt på til det at arbejde. Du bliver undervist i områder som arbejdsplanlægning, faglig kommunikation og arbejdspladskultur.

På grundforløb 1 vælger du en fagretning, som er udgangspunktet for undervisningen. Her bliver du introduceret til en gruppe af uddannelser, der er fagligt beslægtede, og du får indblik i metoder, arbejdsteknikker og redskaber inden for denne branche. Hvis du vælger en fagretning inden for computer og webarbejde, bliver du f.eks. undervist i arbejdet som webudvikler, multimedie animator og multimedie integrator, og du bliver klogere på, hvordan arbejdet med udvikling af hjemmesider, grafik og animation foregår

Efter grundforløb 1, skal du vælge, hvilken uddannelse du vil fortsætte på. Du kan godt fortsætte på en uddannelse, der ligger uden for den fagretning, du har fulgt på grundforløb 1.

Vi anbefaler, at du tager en af følgende fagretninger på grundforløb 1, hvis du vil fortsætte på uddannelsen i digital media

Computer, grafik og 3D

Computer, IT og webarbejde

Grundforløb 2

Grundforløb 2 varer 20 uger. Her opnår du de nødvendige faglige kompetencer, for at du kan gennemføre det hovedforløb, du skal fortsætte på.

På uddannelsen i digital media er der en tæt kobling mellem teori og praksis, og du får løbende mulighed for at afprøve din viden, når du arbejder med forskellige projekter ved computeren.

EUV - for dig der er +25 år

Hvis du er 25 år eller derover, og drømmer om at blive faglært, skal du tilmelde dig EUV (erhvervsuddannelse for voksne).

Du kan læse mere om dine muligheder som EUV-elev her.

 

Hovedforløb

Efter grundforløbet kan du starte på hovedforløbet, hvor du udbygger din viden og dine færdigheder inden for digital media.

På hovedforløbet kan du vælge mellem to forskellige specialiseringer. Hvert af specialerne har forskelligt indhold og længde.

Multimedie integrator
Vælger du specialeretningen multimedie integrator, lærer du at designe og programmere digitale og interaktive produktioner. Det kan f.eks. være hjemmesider og apps. Du lærer også at integrere lyd, video og grafik digitalt, så det skaber den bedst mulige oplevelse for brugeren. 

Uddannelsens til multimedie integrator tager 3 år og 6 måneder.

Multimedie animator
Vælger du specialeretningen multimedie animator, kommer du til at arbejde med video, foto og lyd. Du lærer at lave avanceret 3D modellering og animation og skabe visuelt indhold af høj kvalitet.

Du får erfaring med teknikker til at lave bevægelig grafik med levende billeder og effekter, der kan bruges til visualisering i film og reklame og arkitektur.

Uddannelsens til multimedie animator tager 3 år og 6 måneder.

Obligatoriske fag

Udover de uddannelsesrettede fag skal du på grundforløbet gennemføre en række grundfag. For at kunne starte på hovedforløbet på uddannelsen til Digital Media, er det et krav, at du på grundforløbet består følgende fag:

Praktikforløb

Som elev på uddannelsen i digital media skal du undervejs i praktik i en virksomhed. Du skal selv finde din praktikplads, men får støtte af skolens vejledere, der hjælper dig gennem processen.

Den bedste måde, du kan få en praktikplads på, er ved at skrive en uopfordret ansøgning, som du personligt afleverer til den virksomhed, du gerne vil i praktik hos. Skolens vejledere kan hjælpe dig med, hvordan du skal gribe ansøgningsprocessen an.

På uddannelsen i digital media er der ikke mulighed for skolepraktik. Du kan kontakte vores vejleder, hvis du har brug for vejledning om dine muligheder.

Uddannelsesstart

På uddannelsen i digital media er der uddannelsesstart på følgende tidspunkter

 • Januar
 • August

Uddannelsessted

Du kan tage hele uddannelsen i digital media i Grenaa på vores 3D College.

Adressen er Ydesvej 4, 8500 Grenaa.

SU og løn

Du kan få SU under grundforløbet, hvis du er fyldt 18 år. Når du starter på hovedforløbet, får du lærlingeløn. Hvis du har en uddannelsesaftale allerede fra grundforløbets start, modtager du også lærlingeløn på grundforløbet.

Hvor meget du får i løn, afhænger af hvilken uddannelse du er i gang med. Lønnen stiger løbende gennem din uddannelse, og du får udbetalt løn, både når du er i praktik og på skoleophold.

Du kan læse mere om SU og løn på erhvervsuddannelser her.

Fremtidsmuligheder

Med en færdig uddannelse i digital media kan du søge job i firmaer, bureauer, organisationer og produktionsselskaber som arbejder med webudvikling eller 3D animering og visualisering.

Du kan også vælge at starte egen virksomhed, hvor du kan arbejde med det område, du interesserer dig mest for.

Hvis du gerne vil bygge videre på din viden, kan du vælge at videreuddanne dig til f.eks. datamatiker eller multimediedesigner. Dette kræver supplerende forskellige fag på gymnasialt niveau. Kontakt dit nærmeste erhvervsakademi og hør nærmere om dine muligheder.

Undervisningsplan og eksamensreglement

Alle erhvervsskoler udarbejder lokale undervisningsplaner for både grundforløb og hovedforløb. 

På VID Erhvervsuddannelser kan du finde vores undervisningsplaner- og beskrivelser på VIDOnline, som er vores virtuelle læringsmiljø. Her kan du læse mere om læringsaktiviteter, læringselementer, bedømmelseskriterier, eksamensreglement mv. for din uddannelse.

Du finder VIDOnline her. Vælg punktet ”log ind som gæst”, og vælg herefter punktet ”lokale undervisningsplaner”.

Sport i skolen

Som elev på VID Erhvervsuddannelser har du mulighed for at dyrke sport i skoletiden. Du kan kombinere din uddannelse med din interesse for fodbold, ridning, e-sport, håndbold og crossfit, eller du kan være med i vores gå-klub.

Du kan læse mere om dine muligheder her.

KASPER HAR NØRDET IGENNEM PÅ 3D COLLEGE

Det er det eneste sted jeg nogensinde har været, hvor jeg har haft fornemmelsen – Ah, jeg har fundet mit folk. Det er her jeg hører til.

At have en hel skole og en hel uddannelse, der er fyldt med den slags mennesker, det kan godt være lidt overvældende, men det er rart at føle, at det er her jeg hører til

Det er det eneste sted jeg nogensinde har været, hvor jeg har haft fornemmelsen – Ah, jeg har fundet mit folk. Det er her jeg hører til. At have en hel skole og en hel uddannelse, der er fyldt med den slags mennesker, det kan godt være lidt overvældende, men det er rart at føle, at det er her jeg hører til.

- Kasper Hjelmager, elev på 3D College

Nyttig viden

Uddannelsesmuligheder

3D College er en del af VID Erhvervsuddannelser under Viden Djurs. Her arbejder vi med alt inden for hjemmesider, 3D animation og medier generelt.

Vi dyrker det tekniske og nørdede med stolthed. Det betyder, at du hos os trygt kan slippe din indre nørd fri og fordybe dig i din interesse for grafik og webudvikling. Her får du mulighed for at arbejde intenst med programmering, design og animation.

Som elev på 3D College kan du vælge mellem to forskellige erhvervsuddannelser:

Grundforløb 1

Har du afsluttet 9. eller 10. klasse inden for de sidste to år, starter du din erhvervsuddannelse på grundforløb 1 (GF1).

For at starte på grundforløb 1 skal du opfylde disse adgangskrav:

 • Du skal have bestået folkeskolens afgangseksamen
 • Du skal have et karaktergennemsnit på mindst 2,0 i dansk ved afgangsprøven i 9. eller 10. klasse eller en tilsvarende prøve
 • Du skal have et karaktergennemsnit på mindst 2,0 i matematik ved afgangsprøven i 9. eller 10. klasse eller en tilsvarende prøve
 • Du skal være vurderet uddannelsesparat ved afslutningen af 9. eller 10. klasse
 • Du skal have indsendt din studievalgsportfolio

Eller:

 • Du har en uddannelsesaftale med en virksomhed, der omfatter grundforløb 1. Med en uddannelsesaftale springer du som udgangspunkt grundforløb 1 over, medmindre uddannelsesaftalen også omfatter denne del af grundforløbet.

Vi tilbyder to forskellige fagretninger på grundforløb 1:

Grundforløb 2

Hvis det er mere end to år siden, at du har afsluttet 9. eller 10. klasse, og du er under 25 år, starter du din erhvervsuddannelse på grundforløb 2 (GF2).

For at starte på grundforløb 2 skal du opfylde disse adgangskrav

 • Du skal have et karaktergennemsnit på mindst 2,0 i dansk ved afgangsprøven i 9. eller 10. klasse eller en tilsvarende prøve
 • Du skal have et karaktergennemsnit på mindst 2,0 i matematik ved afgangsprøven i 9. eller 10. klasse eller en tilsvarende prøve
 • Du skal være vurderet uddannelsesparat til en erhvervsuddannelse

Eller:

 • Du har en uddannelsesaftale med en virksomhed, der omfatter grundforløb 2

EUV for voksne over 25 år

EUV er erhvervsuddannelse for voksne. Det er et uddannelsesforløb rettet mod dig, der er 25 år eller ældre, når du starter din erhvervsuddannelse. Her bliver uddannelsesforløbet tilrettelagt på baggrund af din erfaring fra tidligere arbejde og uddannelse.

Adgangskravene til EUV er de samme som for erhvervsuddannelser for unge. Det betyder, at du skal opfylde de generelle adgangskrav for optagelse på grundforløb 2. Du skal altså have et karaktergennemsnit på minimum 2,0 i både dansk og matematik fra 9. eller 10. klasse eller på forhånd have en uddannelsesaftale med en virksomhed.

Hvis du har to års relevant erhvervserfaring og opfylder visse fastlagte kriterier, kan du få forkortet dit grundforløb eller starte din erhvervsuddannelse direkte på hovedforløbet. Denne afklaring sker gennem en realkompetencevurdering på skolen.

Praktikforløb

Du kan læse mere om praktikforløb under de enkelte uddannelser og specialer.

OBS: Vær opmærksom på, at uddannelsen til webudvikler er ren skolebaseret og derfor ikke indeholder praktikforløb.

SU og Løn

SU
Du kan få SU under grundforløbet, hvis du er fyldt 18 år.

Løn
Har du en uddannelsesaftale allerede fra grundforløbets start, modtager du lærlingeløn under hele din uddannelse.

Hvor meget du får i løn, afhænger af hvilken uddannelse du er i gang med. Lønnen stiger løbende gennem din uddannelse, og du får udbetalt løn, både når du er i praktik og på skoleophold.

Hvis du er i skolepraktik, får du skolepraktikydelse.

Du kan læse mere om SU og løn på erhvervsuddannelser her

Skolehjem og campus

Skolehjem
Som elev på 3D College har du mulighed for at bo på skolehjemmet ved Viden Djurs eller ved vores samarbejdspartner Campus Djursland, der er en privat forening, der udlejer værelser til elever.

Hvis du er berettiget til skolehjem, er prisen 565 kr. pr. uge for kost og logi. Dertil skal du medregne udgifter til studieture. Du kan læse mere om kravene for at bo på skolehjem her.

Campus Djursland
Er du ikke berettiget til skolehjem, kan du i stedet bo på Campus Djursland. Dette tilbud koster 3.950 kr. om måneden. Det beløb dækker fuld kost og logi. Kost indeholder morgenmad, frokost og aftensmad.

Du kan læse mere om Campus Djursland her.

Udgifter til studieture

Hvis du vælger at deltage i studieture skal du påregne en månedlig udgift på 1.000.- til en studietursopsparing.

Ansæt en elev

Læs mere om mulighederne for at ansætte en elev på vores praktikcenter.

Kontakt vores praktikpladsvejleder

Henrik Flinkt Lindhardt

Telefon: +45 30 88 13 27
Email: hfli@videndjurs.dk

Sådan søger du ind

Du søger om optagelse på 3D College og VID Erhvervsuddannelser på www.optagelse.dk.

Inden du søger ind, skal du sikre dig, at du opfylder adgangskravene, som du kan læse her på siden under fanen ”uddannelsen”. Adgangskravene er forskellige alt efter dit uddannelsesvalg, din alder og din erfaring.

Hvis du har spørgsmål om optagelse på VID Erhvervsuddannelser, er du velkommen til at kontakte vores studievejleder.

Vær opmærksom på, at vi sender alt post digitalt til din e-Boks. Tjek din postkasse på e-boks.dk.

Her finder du os

Vores 3D College ligger i Grenaa på adressen Ydesvej 4, 8500 Grenaa

Vigtige datoer og feriekalender

For opstart sommer 2021

Opstart: Grundforløb 1 og 2 starter d. 9. august 2021

Ferie og helligdage:

 • Efterårsferie i uge 42
 • Juleferie i uge 51 og 52

Afslutning: d. 14. januar 2022

 

For opstart vinter 2022

Opstart: Grundforløb 2 starter d. 17. januar 2022

Ferie og helligdage:

 • Vinterferie uge 7 - d. 14.-18. februar 2022 (begge dage inklusive)
 • Påskeferie d. 14.-18. april 2022 (begge dage inklusive)
 • Store Bededag d. 13. maj 2022
 • Himmelfartsdag d. 26.-27. maj 2022 (begge dage inklusive)
 • Pinsedag d. 6. juni 2022

Afslutning: d. 24. juni 2022

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er 3D College? Skal jeg bo på skolen? Hvornår er der åbent hus? Sidder du med et spørgsmål til 3D College og vores medieuddannelser? 

Åbent hus

Hvis du gerne vil høre mere om uddannelserne på 3D College kan du besøge os til Åbent Hus. Her kan du se vores faciliteter, snakke med elever og undervisere og mærke studiemiljøet på skolen.

 • Fredag d. 19. november 2021 kl. 15.00 – 18.00
 • Lørdag d. 29. januar 2022 kl. 11.00 – 14.00

Læs mere om Åbent Hus her

Uddannelsesmesser

Du kan møde 3D College på flere uddannelsesmesser. Her kan du høre mere om vores forskellige uddannelser og blive klogere på dine karrieremuligheder

Læs mere om uddannelsesmesser her

Brobygning

Som elev i folkeskolen har du mulighed for at komme i brobygning på 3D College. Her får du indblik i hverdagen og undervisningen på den enkelte uddannelse, og du prøver kræfter med det praktiske arbejde på uddannelsen.

 • klasse: uge 9, 10 og 11
 • klasse: uge 43 og 44
 • klasse: uge 45, 47 og 48

Læs mere om vores brobygningsforløb

Sociale Medier

På vores sociale medier kan du følge med i, hvad der sker på din uddannelse. Her opdaterer vi løbende med nyheder og informationer om forskellige arrangementer

Instagram

Facebook

Sport i skolen

Som elev på VID Erhvervsuddannelser og 3D College har du mulighed for at dyrke sport i skoletiden. Du kan kombinere din uddannelse med din interesse for fodbold, ridning, e-sport, håndbold eller crossfit, eller du kan blive en del af vores gå-klub.

Du kan læse mere om dine muligheder her.

Uddannelsen

Uddannelsesmuligheder

3D College er en del af VID Erhvervsuddannelser under Viden Djurs. Her arbejder vi med alt inden for hjemmesider, 3D animation og medier generelt.

Vi dyrker det tekniske og nørdede med stolthed. Det betyder, at du hos os trygt kan slippe din indre nørd fri og fordybe dig i din interesse for grafik og webudvikling. Her får du mulighed for at arbejde intenst med programmering, design og animation.

Som elev på 3D College kan du vælge mellem to forskellige erhvervsuddannelser:

Grundforløb 1

Har du afsluttet 9. eller 10. klasse inden for de sidste to år, starter du din erhvervsuddannelse på grundforløb 1 (GF1).

For at starte på grundforløb 1 skal du opfylde disse adgangskrav:

 • Du skal have bestået folkeskolens afgangseksamen
 • Du skal have et karaktergennemsnit på mindst 2,0 i dansk ved afgangsprøven i 9. eller 10. klasse eller en tilsvarende prøve
 • Du skal have et karaktergennemsnit på mindst 2,0 i matematik ved afgangsprøven i 9. eller 10. klasse eller en tilsvarende prøve
 • Du skal være vurderet uddannelsesparat ved afslutningen af 9. eller 10. klasse
 • Du skal have indsendt din studievalgsportfolio

Eller:

 • Du har en uddannelsesaftale med en virksomhed, der omfatter grundforløb 1. Med en uddannelsesaftale springer du som udgangspunkt grundforløb 1 over, medmindre uddannelsesaftalen også omfatter denne del af grundforløbet.

Vi tilbyder to forskellige fagretninger på grundforløb 1:

Grundforløb 2

Hvis det er mere end to år siden, at du har afsluttet 9. eller 10. klasse, og du er under 25 år, starter du din erhvervsuddannelse på grundforløb 2 (GF2).

For at starte på grundforløb 2 skal du opfylde disse adgangskrav

 • Du skal have et karaktergennemsnit på mindst 2,0 i dansk ved afgangsprøven i 9. eller 10. klasse eller en tilsvarende prøve
 • Du skal have et karaktergennemsnit på mindst 2,0 i matematik ved afgangsprøven i 9. eller 10. klasse eller en tilsvarende prøve
 • Du skal være vurderet uddannelsesparat til en erhvervsuddannelse

Eller:

 • Du har en uddannelsesaftale med en virksomhed, der omfatter grundforløb 2

EUV for voksne over 25 år

EUV er erhvervsuddannelse for voksne. Det er et uddannelsesforløb rettet mod dig, der er 25 år eller ældre, når du starter din erhvervsuddannelse. Her bliver uddannelsesforløbet tilrettelagt på baggrund af din erfaring fra tidligere arbejde og uddannelse.

Adgangskravene til EUV er de samme som for erhvervsuddannelser for unge. Det betyder, at du skal opfylde de generelle adgangskrav for optagelse på grundforløb 2. Du skal altså have et karaktergennemsnit på minimum 2,0 i både dansk og matematik fra 9. eller 10. klasse eller på forhånd have en uddannelsesaftale med en virksomhed.

Hvis du har to års relevant erhvervserfaring og opfylder visse fastlagte kriterier, kan du få forkortet dit grundforløb eller starte din erhvervsuddannelse direkte på hovedforløbet. Denne afklaring sker gennem en realkompetencevurdering på skolen.

Praktikforløb

Du kan læse mere om praktikforløb under de enkelte uddannelser og specialer.

OBS: Vær opmærksom på, at uddannelsen til webudvikler er ren skolebaseret og derfor ikke indeholder praktikforløb.

SU og Løn

SU
Du kan få SU under grundforløbet, hvis du er fyldt 18 år.

Løn
Har du en uddannelsesaftale allerede fra grundforløbets start, modtager du lærlingeløn under hele din uddannelse.

Hvor meget du får i løn, afhænger af hvilken uddannelse du er i gang med. Lønnen stiger løbende gennem din uddannelse, og du får udbetalt løn, både når du er i praktik og på skoleophold.

Hvis du er i skolepraktik, får du skolepraktikydelse.

Du kan læse mere om SU og løn på erhvervsuddannelser her

Skolehjem og campus

Skolehjem
Som elev på 3D College har du mulighed for at bo på skolehjemmet ved Viden Djurs eller ved vores samarbejdspartner Campus Djursland, der er en privat forening, der udlejer værelser til elever.

Hvis du er berettiget til skolehjem, er prisen 565 kr. pr. uge for kost og logi. Dertil skal du medregne udgifter til studieture. Du kan læse mere om kravene for at bo på skolehjem her.

Campus Djursland
Er du ikke berettiget til skolehjem, kan du i stedet bo på Campus Djursland. Dette tilbud koster 3.950 kr. om måneden. Det beløb dækker fuld kost og logi. Kost indeholder morgenmad, frokost og aftensmad.

Du kan læse mere om Campus Djursland her.

Udgifter til studieture

Hvis du vælger at deltage i studieture skal du påregne en månedlig udgift på 1.000.- til en studietursopsparing.

Til virksomheder

Ansæt en elev

Læs mere om mulighederne for at ansætte en elev på vores praktikcenter.

Kontakt vores praktikpladsvejleder

Henrik Flinkt Lindhardt

Telefon: +45 30 88 13 27
Email: hfli@videndjurs.dk

Optagelse

Sådan søger du ind

Du søger om optagelse på 3D College og VID Erhvervsuddannelser på www.optagelse.dk.

Inden du søger ind, skal du sikre dig, at du opfylder adgangskravene, som du kan læse her på siden under fanen ”uddannelsen”. Adgangskravene er forskellige alt efter dit uddannelsesvalg, din alder og din erfaring.

Hvis du har spørgsmål om optagelse på VID Erhvervsuddannelser, er du velkommen til at kontakte vores studievejleder.

Vær opmærksom på, at vi sender alt post digitalt til din e-Boks. Tjek din postkasse på e-boks.dk.

Praktisk info

Her finder du os

Vores 3D College ligger i Grenaa på adressen Ydesvej 4, 8500 Grenaa

Vigtige datoer og feriekalender

For opstart sommer 2021

Opstart: Grundforløb 1 og 2 starter d. 9. august 2021

Ferie og helligdage:

 • Efterårsferie i uge 42
 • Juleferie i uge 51 og 52

Afslutning: d. 14. januar 2022

 

For opstart vinter 2022

Opstart: Grundforløb 2 starter d. 17. januar 2022

Ferie og helligdage:

 • Vinterferie uge 7 - d. 14.-18. februar 2022 (begge dage inklusive)
 • Påskeferie d. 14.-18. april 2022 (begge dage inklusive)
 • Store Bededag d. 13. maj 2022
 • Himmelfartsdag d. 26.-27. maj 2022 (begge dage inklusive)
 • Pinsedag d. 6. juni 2022

Afslutning: d. 24. juni 2022

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er 3D College? Skal jeg bo på skolen? Hvornår er der åbent hus? Sidder du med et spørgsmål til 3D College og vores medieuddannelser? 

Åbent hus

Hvis du gerne vil høre mere om uddannelserne på 3D College kan du besøge os til Åbent Hus. Her kan du se vores faciliteter, snakke med elever og undervisere og mærke studiemiljøet på skolen.

 • Fredag d. 19. november 2021 kl. 15.00 – 18.00
 • Lørdag d. 29. januar 2022 kl. 11.00 – 14.00

Læs mere om Åbent Hus her

Uddannelsesmesser

Du kan møde 3D College på flere uddannelsesmesser. Her kan du høre mere om vores forskellige uddannelser og blive klogere på dine karrieremuligheder

Læs mere om uddannelsesmesser her

Brobygning

Som elev i folkeskolen har du mulighed for at komme i brobygning på 3D College. Her får du indblik i hverdagen og undervisningen på den enkelte uddannelse, og du prøver kræfter med det praktiske arbejde på uddannelsen.

 • klasse: uge 9, 10 og 11
 • klasse: uge 43 og 44
 • klasse: uge 45, 47 og 48

Læs mere om vores brobygningsforløb

Sociale Medier

På vores sociale medier kan du følge med i, hvad der sker på din uddannelse. Her opdaterer vi løbende med nyheder og informationer om forskellige arrangementer

Instagram

Facebook

Sport i skolen

Som elev på VID Erhvervsuddannelser og 3D College har du mulighed for at dyrke sport i skoletiden. Du kan kombinere din uddannelse med din interesse for fodbold, ridning, e-sport, håndbold eller crossfit, eller du kan blive en del af vores gå-klub.

Du kan læse mere om dine muligheder her.

Følg os På Instagram