VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Sådan søger du om optagelse

På Kalø Økologisk Landbrugsskole kan du blive uddannet økologisk landmand. Du bliver en del af et unikt miljø tæt på planter og dyr.

Herunder kan du se en oversigt over, hvordan du tilmelder dig de forskellige grundforløb og uddannelser. Derudover skal du også søge om optagelse på uddannelsen på www.optagelse.dk

Spørgsmål
Har du spørgsmål til uddannelserne på Kalø Økologisk Landbrugsskole eller til ansøgningsprocessen, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejleder. Du finder kontaktoplysningerne her.

Tilmeld dig grundforløb 1 EUD - direkte efter 9. - 10. klasse

Klik på linket herunder og tilmeld dig grundforløb 1, EUD: 

HUSK ligeledes at tilmelde dig via optagelse.dk

Tilmeld dig grundforløb 2, EUD og Hovedforløb 1 og 2, EUD

Klik på linket herunder og tilmeld dig grundforløb 2, EUD: 

HUSK ligeledes at tilmelde dig via optagelse.dk

Tilmeld dig uddannelsen til faglært landmand - Global Organic Farmer

Klik på linket herunder og tilmeld dig vores uddannelse Faglært Landmand - Global Organic Farmer.

Obs! Der er lukket for tilgang til holdet på 10 uger med opstart august 2023. Du har mulighed for at blive skrevet på en venteliste, eller du kan vælge at tilmelde dig holdet, der starter 15. januar 2024.

HUSK ligeledes at tilmelde dig via optagelse.dk

Vores skolehjem er den perfekte base

De fleste elever vælger at bo på skolen under deres studie. Det er en billig måde at bo på, og en måde hvor på den studerende kan få mest muligt ud af studiet og de sociale aktiviteter der forefindes på stedet.

At være elev på Kalø har været som at få en ekstra familie. Det har været fantastisk at opleve et helt unikt sammenhold, ikke kun blandt mine klassekammerater, men også på tværs af årgangene og blandt underviserne.

-Karoline, elev på Kalø Økologisk Landbrugsskole

Følg os På Instagram