VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Sådan søger du om optagelse

På Game College kan du udvikle dine færdigheder inden for spiludvikling. Du bliver en del af et unikt miljø med elever, der brænder for det samme som dig.

Du tilmelder dig Game College ved at udfylde vores online tilmeldingsformular. Derudover skal du søge om optagelse på HTX i Grenaa via www.optagelse.dk.

Ansøgningsfristen er d. 1. marts.

Når du søger om optagelse på Game College vil der bl.a. blive lagt vægt på studieegnethed, modenhed, engagement/interesse og allerede tilegnede evner indenfor spiludvikling.

Hvis du har spørgsmål til Game College eller ansøgningsprocessen er du velkommen til at kontakte vores studievejledere, der kan hjælpe dig på rette vej. Du finder kontaktoplysningerne til vores studievejledere her.

 

DIT HJEM UNDER UDDANNELSE

På skolehjemmet bor du sammen med andre unge, der også er ved at tage en uddannelse ved Viden Djurs. Et ophold på skolehjem minder lidt om at være på efterskole. Det er et trygt sted, hvor du kan fokusere på din uddannelse og samtidig være en del af et socialt miljø. 

Du ser dem, når du står op, før skolen, i skolen og efter skolen. Vi spiser sammen, og vi træner sammen. Vi lever sammen i tre år og får nogle venskaber, som holder resten af livet

- Güney Atas, bor på Campus Djursland.  

Følg os På Instagram