VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Brazil Skillz

Brazil Football College afholder campen Brazil Skillz. Campen er for drenge og piger i alderen U13 – U16 (Er du U17 og går i 9. klasse, kan du også deltage).

På Brazil Skillz bliver du udfordret fodboldmæssigt. Højtuddannede brasilianske fodboldtrænere vil udfordre din fodboldkunnen med daglige træningspas. Du vil blive introduceret for den brasilianske fodboldkultur, hvor teknikken er i fokus. Sideløbende vil der hver dag være konkurrencer og campen afsluttes med en turnering, hvor trænerne også deltager.

  • Se det fulde program for Brazil Skillz

Tid: Næste camp afholdes

  • d. 12.-14. februar 2024 (uge 7)

Sted: Ydesvej 4, 8500 Grenaa

Pris: 995 kr. (Prisen dækker kost, logi, træninger samt en fed tøjpakke)

Betalingsoplysninger:

  • Djurslands Bank, Grenaa afd.
  • Reg.nr. 7320
  • konto nr. 1104178.
  • Beløbet lyder på 995,- kr.
  • Det er meget vigtigt, at angive pro 141 og deltagerens navn. Også selv om det evt. er forældre, der indbetaler.

Tilmeldingsfrist 

  • d. 29. januar 2024

Kontakt: Hvis du vil vide mere om vores camp, kan du kontakte Robin Arvid på tlf: 26 67 26 77 eller på mail: roar@videndjurs.dk

DET ER ALTID DET SVÆRESTE, SOM ER DET FEDESTE

Güney Atas’ største drøm er at blive professionel fodboldspiller. Han har derfor valgt at kombinere sin uddannelse på HHX i Grenaa med Brazil Football College, hvor fodboldtræningen er på skemaet, og han derfor kan fokusere på sin drøm, uden at det påvirker skolegangen.  .

Det er næsten umuligt ikke at udvikle sig herovre, men det handler også bare om at være den bedste version af sig selv og ikke sammenligne sig med andre. Hvis du er den bedste version af dig selv, så kan du ikke gøre mere.

- Güney Atas, elev på Brazil og HHX Grenaa.

Følg os På Instagram