VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Mød Mikas Jensen der fortæller om sin entry til The Rookies og sin passion for Game Development

Jeg kan starte ud med min entry for The Rookies Awards 2021 "Nine months on the right path", som er en gruppe af projekter jeg havde lavet over 9 måneder i Game Development-kategorien, hvor jeg kom i Draft Selection og fik en A-rank. Hele pointen med min entry var at lave et realtime environment i Unreal Engine 4, da min passion ligger i spil og realtime environments.

 

Jeg har deltaget i The Rookies to år i stræk i kategorien Architectural Visualisation. Det jeg har fået ud at være med, er fællesskabet og den feedback man får. Det får jeg meget ud af. Og så er det også bare fedt, at se hvad andre folk laver.

Angående min baggrund, ville jeg starte ud på Multimedie Animator i Roskilde. Men efter jeg blev færdig med GF1, blev jeg opfordret af min lærer til at søge ind på 3D College. På det tidspunkt følte jeg mig ikke helt parat, og derfor tog jeg 2,6 års uddannelse som webudvikler. Under uddannelsen brugte jeg min fritid til at blive så god til 3D som jeg kunne, hvorefter jeg startede på 3D College.

I øjeblikket leder jeg efter en læreplads, hvor jeg kan lære så meget som jeg nu kan. Når jeg er færdig med lærepladsen, er min drøm at starte mit eget spilfirma og udvikle super kreative spil sammen med andre.

 

 

Blandt mine hovedværker, som jeg er særligt glad for, vil jeg fremhæve mit Viking Hut-projekt og mit nyste Forest Road Trip-projekt. Jeg designede Viking Hut efter jeg blev inspireret af spillet Valheim, og som et ekstra plus for mig, fik jeg det featured på Unreal's featured screenshots.

Mit nyeste projekt er Forest Road Trip, hvor jeg synes fik lys og komposition på plads - og så er jeg også bare en stor fan af gamle japanske biler.

 

 

Følg os På Instagram