VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

På 3D College kunne Lisa kombinere sin passion for grafisk arbejde, interiør og arkitektur

Mit navn er Lisa Jørgensen og jeg har været på lidt af en uddannelsesrejse siden gymnasiet før jeg fandt min passion for 3D grafik. Jeg startede ud på IT Universitet i KBH, hvor jeg hurtigt fandt frem til, at det var den praktiske og kreative del af IT og grafik var det, der fangede mig, så jeg skiftede over til KEA blot et år efter og tog uddannelsen som multimediedesigner. Herefter arbejdede jeg et par år i et bureau som multimediedesigner, hvori jeg fik lov til at udfordre mig selv inden for en masse forskellige grafiske opgaver.

Ved siden af min interesse for grafisk arbejde havde jeg også en stor interesse for snedkeri, så jeg sagde mit job op og sprang ud i uddannelsen som møbelsnedker og kom derefter i lære. Dette var noget, som jeg var nødt til at prøve af. I uddannelsen som møbelsnedker blev jeg præsenteret for arbejdet med 3D, da man bruger det som et værktøj til produktionstegninger, og her gik det virkelig op for mig, hvad jeg ville arbejde med. Jeg skiftede derfor endnu en gang uddannelse og kom på 3D College, da jeg på den måde kunne smelte min passion for grafisk arbejde sammen med min interesse for interiør og arkitektur.  

Alle mine spring inden for uddannelse og arbejde har hængt sammen med min personlige udvikling, og jeg bruger stadig i dag mange af de forskellige ting jeg har lært igennem de forskellige fag og den erfaring de har givet mig.

Jeg er nu i lære som multimedieanimator hos virksomheden Fritz Hansen, som er kendt for sit arbejde med møbeldesigns, og den kombination giver god mening for en profil som mig. Til jul bliver jeg færdigudlært og kommer derefter til at fortsætte der som 3D grafiker på fuld tid i Fritz Hansen.

Da jeg valgte uddannelsen som 3D grafiker anså jeg det lidt som mit ”speciale” inden for faget med grafiske arbejde. Men jeg har også erfaret at inden for 3D er der yderligere en masse veje man kan tage og forskellige områder at specialisere sig i. For mit vedkommende er drømmen at arbejde med high-end fotorealistiske visualiseringer, som typisk vil være meget produktorienterede. Derudover drømmer jeg at komme til at arbejde mere med 3D animation inden for produktvisualisering.

I forhold til The Rookies så har jeg deltaget de sidste 3 år, alle gange inde for kategorien Arkitektur. Hvert år synes jeg det er en smule angstprovokerende at deltage, fordi professionelle dommere og mit personlige og faglige netværk kan se hvor mit niveau ligger. Det er altid sårbart at skulle vise det frem man selv har knoklet på, men hver gang jeg har deltaget, har det blot bekræftet mig i, at jeg er blevet dygtigere inden for faget og samtidig givet mig endnu mere blod på tanden til at forsætte og dygtiggøre mig selv. Mit mål har altid været at få en bedre karakter/rate end sidst år, hvilket heldigvis har holdt stik. Desuden er andre deltagere rigtig søde til at give kommentarer og High Five’s på det man har lavet, hvilket jo altid er rart og motiverende. Se Lisas entry til The Rookies 2021.

I forhold til et par hovedværker, er jeg er særligt glad for Interior Animation / Frama CPH. Dette er min første længere 3D animation, hvori jeg lærte meget om selve workflowet inden for 3D animation og samtidig kastede jeg mig også ud i Marvelous Designer, som jeg blev ret grebet af. 

Derudover kan jeg også nævne mit projekt "A Sense of Colours". Dette er også et 3D animationsprojekt, hvori jeg fik øvede mig yderligere i selve workflowet med animation, men jeg fik også en masse erfaring inden for GPU-rendering og TyFlow. 

Følg os På Instagram