VID GYMNASIER

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er +25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

Efter- og videreuddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi AMU-kursuspakker, der udvikler og styrker dine kompetencer som medarbejder.
Efteruddannelse

Søg på videndjurs.dk

Mød vores elev Jakob A. Poulsgærd og han arbejde som environment artist

Jacob har læreplads hos IO Interactive, virksomheden der er kendt for deres populære og anmelderroste Hitman-spil.

No alt text provided for this image

 

Jakob er environment artist og arbejder pt. med hans eksamensprojekt, som han har 4 uger til at færdiggøre. En environment artist er en 3D-artist, som er specialiseret i at skabe modelleringer af udendørs- og indendørsscener i film eller spil.

 

No alt text provided for this image

 

Til eksamensprojektet opbygger Jakob en mølle i et univers af svævende landskabsøer. Projektet bliver til en scene, hvor spilleren kan gå rundt i møllen og danne sig et indtryk af stedet.

 

No alt text provided for this image

 

Stemningen opbygger Jakob med textures, shaders, materialer, lys, skygge etc - alt sammen vigtige elementer som er med til at skabe et overbevisende miljø.

 

No alt text provided for this image

 

Se mere af Jakob's projekter på Artstation

Følg os På Instagram