VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

Mød Christian Frederik Pedersen, som har deltaget i kategorien Arch Viz ved The Rookies

 

 

Hvad er din baggrund?

Jeg er født og opvokset i Midtjylland. Størstedelen af mit voksne liv har været brugt på at udforske verdenen, og har derfor brugt flere år i udlandet. Jeg har været på udvekslingsophold i USA, backpacket i Australien, studeret en bachelor (BAhons Theatre, Television and Performance) i Wales, og arbejdet i London.

Hvad beskæftigede du dig med før 3D College?

I de senere år havde jeg begyndt en karriere indenfor salg, hvor jeg startede som telefonsælger og senere arbejdede som forretningsudvikler i London. Jeg har også i en kortere periode drevet virksomhed.

Jeg var dog ikke tilfreds med karrieren som sælger, og derfor begyndte jeg at kigge på at uddanne mig igen, som førte mig til 3D College, hvor jeg startede på Grundforløb 2 i januar 2021.

Hvad er drømmen?

Langtidsmæssigt drømmer jeg om at arbejde som freelancer, eller drive virksomhed indenfor 3D-branchen. Jeg kunne godt tænke mig at komme til at arbejde i udlandet i nogle år igen i fremtiden.

Hvilken Rookies kategori har du deltaget i?

Jeg deltog i The Rookies i år indenfor Arch Viz-kategorien, samt nogle kategorier for mentor ships og intern ships osv. Jeg formåede at blive en finalist til BVN's kategori, som tilbød et mentor ship, dog vandt jeg ikke. Det var også første år jeg deltog i The Rookies.

Hvad får du ud af at deltage i The Rookies?

Man får en række ting ud af at deltage i The Rookies efter min mening (ud over det potentielt materielle med priser). Først og fremmest er det vigtigste for mig, at få vurderet mit arbejde af en række professionelle fagpersoner, målt på den placering man får i kategorierne, samt den placering man opnår til slut.

Derudover synes jeg det er en fantastisk måde at promovere sig selv, og kan fremvises på sociale medier. Til sidst synes jeg det altid er super sjovt at konkurrere mod andre, og synes stemningen er fantastisk omkring det at deltage i The Rookies.

Hvilket af dine projekter, som du er særligt glad for?

Jeg vil fremhæve mit seneste projekt i min portfolio "Hotel Bakery", samt det projekt, som hedder "True North".

Er det nogle detaljer eller karakteristika, som vil du gerne fremhæve?

Det skulle det være fokus på lysopsætning og de små detaljerne med dette, samt laver jeg alt selv i mine projekter (ikke gældende for projektet jeg deltog i The Rookies med).

Jeg synes det er vigtigste er, at fortælle en form for historie på sin egen måde. Jeg er stor fan af minimalisme og lys, og det bruger jeg til at skabe en historie i mine projekter.

Se meget mere af Christians projekt til The Rookies.

 

Følg os På Instagram