VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

9. Klasse brobygning EUD/EUX Business

9. Klasse brobygning EUD/EUX Business

Velkommen til vores brobygningsforløb

På dette forløb bliver du en del af hverdagen på skolen, hvor du deltager i skoledage side om side med vores elever. Det giver dig et godt indblik i, hvordan livet som elev på VID Erhvervsuddannelser er.

Under selve introforløbet - der varierer mellem 2 og 3 dage (3 dage = tid til mere fordybelse) - er der tilknyttet faste undervisere.

Du får kendskab til de to forskellige retninger inden for dette område - EUD-Business (faglært) og EUX-Business (student og faglært på én gang).

Du hører om:

  • fagene, projekterne, metoderne og skolemiljøet på EUD/EUX Business.

  • lærepladsgarantien inden for EUD-Business. Du kan få en læreplads som salgsassistent i en butik, som sælger, indkøber eller planlægger i en B2B virksomhed, som kontorassistent, bogholder, økonomiassistent, advokatsekretær.

  • mulighederne for at læse en videregående uddannelse efter EUX-Business.

Vi glæder os til at se dig!

 

Det vil du opleve

2 og 3-dages forløb
Du vil blive budt velkommen i kantinen på N. P. Josiassens Vej 44E, 8500 Grenaa af studievejleder Jesper Søndergaard som checker jer alle ind, viser rundt og fortæller lidt om EUD/EUX Business. Herefter overtager den underviser som er ansvarlig for Introforløbene på VID Business. Som afrunding af introforløbet vil Jesper igen være til stede for at svare på yderligere spørgsmål om EUD/EUX-uddannelsen og til sidst gennemføre en spørgeskema-undersøgelse.

Temaet for brobygningsforløbet er ”Start af egen virksomhed” og produktet som du skal markedsføre og sælge, er Cocio (varm kakao).

På VID Business har vi en mobil salgsvogn, og du vil få en smagsprøve på forskellige businessfag, Løvens Hule og små opgaver indenfor Afsætning og Virksomhedsøkonomi. Du vil også komme til at arbejde kreativt med logo, slogan og andet markedsføringsmateriale.

Din underviser vil også fremvise vores egen uddannelsesbutik i Grenaa samt vores skolepraktikafdeling for Handel og Kontor, og du vil komme til at møde vores nuværende elever i forbindelse med overværelse af en normal undervisningstime.

Vælger du et 3-dages forløb, får du mere tid til fordybelse

 

Tid og sted

Tidspunkt
Vi udbyder 2- og 3-dages forløb i uge 43 og 44 i 2024. 

Mødested og tid
8.45 i kantinen på N. P. Josiassens Vej 44E, 8500 Grenaa, hvor studievejleder Jesper Søndergaard byder velkommen.

Transport
Du kan komme hertil med Letbanen og bus - find mere information på Rejseplanen.

Praktisk info

Frokost
Til frokost vil du i kantinen få udleveret sandwich og sodavand. 

Medbring
Medbring gerne din egen computer.

Sygdom
Bliver du syg eller er forhindret i at møde op, skal du kontakte uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon +45 87 58 04 25.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til introduktionsforløbet, er du meget velkommen til at kontakte vores studievejleder Jesper Søndergaard på mail js@videndjurs.dk og tlf. +45 61 61 03 65 eller uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon +45 87 58 04 25.

Tilmelding

Tilmelding til vores introduktionsforløb sker på UnoUng, hvor du logger ind med dit UNI-login. 

Du får ikke yderligere indkaldelse, men du kan altid selv tjekke, hvor og hvornår du skal på brobygning/intro samme sted.

Vi glæder os meget til at se jer

På første dag vil studievejleder Jesper Søndergaard tage imod dig

Find vej til os

Følg os På Instagram