VID GYMNASIER & HF

Hos Viden Djurs kan du tage HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Fra sommeren 2024 udbyder vi tilmed HF-enkeltfag.
Handelsgymnasium Grenaa Handelsgymnasium Rønde Teknisk gymnasium Grenaa HF-enkeltfag - Grenaa, Hornslet Brobygning/introforløb

VID ERHVERVSUDDANNELSER

Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.
Til dig der kommer direkte fra folkeskolen (GF1) Til dig der er under 25 (GF2) Til dig der er over 25 (EUV) Brobygning/introforløb

10. klasse

Kickstart din ungdomsuddannelse med et lærerigt år i 10. klasse. Vi udbyder både almen 10. klasse og den erhvervsrettede EUD10.
10KCD og EUD10

COLLEGE TILBUD

Få endnu mere ud af din uddannelse på Viden Djurs med et af vores college tilbud. Her får du mulighed for at dyrke din særlige interesse.
Kalø Økologisk Landbrugsskole 3D College Game College Brazil Football College

VID detail

Hos VID detail kan du udvikle din virksomhed og dine medarbejdere. Vi skræddersyer uddannelsesforløb efter jeres forretningsmæssige behov.
Elevuddannelsen AMU kurser Akademiuddannelse

VUC og Efteruddannelse

Hos Viden Djurs tilbyder vi en bred vifte af voksen- og efteruddannelse, der udvikler og styrker dine kompetencer.
VUC (HF-enkeltfag, AVU, FVU, OBU) Efteruddannelse (AMU)

Søg på videndjurs.dk

10. Klasse Brobygning BYGGERI OG HÅNDVÆRK

10. Klasse Brobygning BYGGERI OG HÅNDVÆRK

Velkommen til vores brobygningsforløb

På dette forløb vil du møde forskellige håndværk, og blive klogere på maskiner, værktøj og materialer. Du vil fornemme, hvordan det er at være på et værksted og opleve stemningen på skolen.

Vi glæder os til at se dig!

 

Det vil du opleve

2-dages forløb

Du starter dagen med fælles info omkring skolen, uddannelser, sikkerhed og generelle regler.

Herefter bliver du introduceret til de uddannelser vi har her på skolen, og indgår i en fælles snak omkring jeres tanker og drømme om uddannelse og job. Hvis du allerede ved hvad du vil, prøver vi gennem forløbet at tydeliggøre for dig hvad du så vil møde i din undervisning.

I dette forløb vil vi udfordre jer på nøjagtighed, finish, og struktur i jeres arbejdsgang. Du vil få mulighed for at vælge ud fra en opgavebank bestående af 5 forskellige arbejdsopgaver, hvor niveauet læner sig op ad det der forventes af dig på en grunduddannelse. Der vil altid være mulighed for at vælge opgaver man føler sig sikker i!

Der vil være mulighed for at løse opgaverne individuelt og i grupper af to personer, dog med hver jeres produkt. I skal sparre med hinanden, så I når det bedst mulige resultat. Herefter vil underviser give feedback på jeres arbejde og produkt. Du vil møde nogle af vores nuværende elever, som vil fortælle om skoledagens indhold og de sociale aktiviteter skolen tilbyder.

3-dages forløb
I 3-dages forløbet vil der være mulighed for at vælge en opgave hvor du bliver vurderet i vores egen form for karakterskala. Dette er et tilvalg, så hvis du IKKE ønsker underviserens vurdering, siger man selvfølge bare nej tak.

 

Tid og sted

Tidspunkt
Vi udbyder 2- og 3-dages forløb i uge 45 og 47 i 2024. 

Mødested og tid
8.45 i kantinen på Århusvej 49, 8500 Grenaa.

Transport
Du kan komme hertil med Letbanen og bus - find mere information på Rejseplanen.

Praktisk info

Pauser
Der er indlagt 2 pauser i løbet af dagen. Første pause ligger fra kl. 10.15-10.30 og igen kl. 12.00-12.30

Frokost
Der vil være vand og sandwich i pausen kl. 12.00 i kantinen.

Medbring
Medbring gerne sikkerhedssko hvis du har det, ellers er der mulighed for at låne sikkerhedssko her på skolen.

Kom gerne i tøj der må blive beskidt og kan tåle gnist/glød.

Sygdom
Bliver du syg eller er forhindret i at møde op, skal du kontakte uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon +45 87 58 04 25.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til introduktionsforløbet, er du meget velkommen til at kontakte vores studievejleder Camilla Matthiesen-Juhl på tlf. +45 20 12 00 94 eller mail camj@videndjurs.dk eller uddannelsessekretær Gitte Lai Præstekjær på mail gilp@videndjurs.dk eller på telefon +45 87 58 04 25.

Tilmelding

Tilmelding til vores introduktionsforløb sker på UnoUng, hvor du logger ind med dit UNI-login. 

Du får ikke yderligere indkaldelse, men du kan altid selv tjekke, hvor og hvornår du skal på brobygning/intro samme sted.

Antal deltagere

Minimum antal deltagere: 8 personer

Maximum antal deltagere: 35 personer

Vi glæder os meget til at se jer

På første dag vil underviser Kasper Frost og studievejleder Camilla Matthiesen-Juhl tage imod dig

Find vej til os

Følg os På Instagram